Tugba2626 Arkadaşlar karşılaştırma yapıyormuş gibi oluyor demin bir post gördüm tartışma çıkmış kilo yüzünden. Ben doğduğundan beri mama veriyorum. 44 günlük oldu. 3.500 gram doğdu sağlıklı msşallah rabbime şükür şuan tahminim 5 kg yada 5.500 kilo oldu. Ne zaman aransa mama veriyorum. Bende tevrubesizim emzirsem sıkıntı etmem ama bu kilo alımı sizce çok değil mi düzene girer mi . Evet bazılarımız zayıf diye üzülüyor ama bende obez olur diye korkuyorum. Bu inanın nispet yapmak değil bir çok mama ayçiçek kanola vs yağ içeriyor . Geçende bir arkadaş 6 aylık bebeği 7 kg yazmış ben onu gördüm telaş yaptım . Açıkçası kilolu olmak övünülcek bişey değilki . Sağlklı kilo alması önemli . Mamanın üzerinde 3-4 saatte bir besleme yazıyor benimki saatte 1 yada 2 saatte 1 içiyor hemde 90 ml ben şimdi nasıl tedirgin olmayayım ?
Annesinin1tanesi Tugba2626 düzene giriyor merak etmeyin belli bir aydan snra kilo alımı yavaşlıyor. Ama mama konusunda doktora danşmanzda fayda var.
Sarelim Tugba2626 nasıl tahmin ettiniz bn oraya takıldım acıkcası. Elle mi ttarttınız. Hani 44 günlük olmus diyorsunuz 1 aylıkken kactı peki. Onun üzerine yorum yapslım
Annesinin1tanesi Tugba2626 mamann içeriği hakknda danşablrsn. İsmni tam hatrlamıyorum ama bir tane mama içerik bakmnsan çok temizdi.
Miranmir Korkma canım bende senin gibi düşünüyordum başlarda, obez olur diye korkuyordum ama şuan 10 aylık ve ortalamayla aynı, güle güle büyüt bebisini🌺