fermaninannesi Bebeği bu saatte kadar uyumayıp oturan var mı? Umarım tek değilimdir yoruldum artık ciddi anlamda 😥😥💤
Alina16 fermaninannesi Ben yeni hastaneden geldik Allah’ın belası kayınbabam çocuğuma aburcbubur vere vere çocuk gaz sıkışmasından hastanelik oldu 🤬gebereler ölmediler kurtulamadık
MyEternalLoveNoyann fermaninannesi artık ağlamak istiyorum daha 19gunluguz ama bu geceleri olan uykusuzluk beni bitirdi 😭
minikmelegimmmm fermaninannesi gece boyu yine uyuduk uyandık çok uykusuzum bebeğim de aynı şekilde gazdan uyuyamiyor doğduğundan beri çekiyoruz 66 günlük hala aynı ne yaptıysak damla masaj rezene kimyon vs vs her şeyi denedik yok… Ne zaman geçecek bu gaz cidden
fermaninannesi MyEternalLoveNoyann bacım kokutmak gibi olmasın benim oğlumda öyleydi şimdi 10 aylık hala öyle 😭😭 Allah yardımcımız olsun 🤲🏼
fermaninannesi minikmelegimmmm benim oğlum da çok gazlı bir bebekti bacım 10 aylık oldu hala arada gaz oluyor ama ben hep fitil kullandım damlaymış çaymış hiç bir işe yaramadı fitil 10 numara
minikmelegimmmm fermaninannesi Fitil tuvalet için mi ise yarıyor cnm bizim kız tuvaletini yapıyor kaka ve cişi ama gazı mümkün değil çıkmıyor çok zor cidden gazlı bebeğin olması
fermaninannesi minikmelegimmmm valla gaz içinde çok işe yarıyor bazen kakası yapmakta zorlandığında da kullanırdım