Masal2102 Kızlar kızım 19 aylık son 1 haftadır geceleri uyumuyor çıldırıcam zorla uyutuyorum yarım saatte bir ağlıyo gecenin 4 ünde de tamamen uyanıyor sanki 3 aylık bebek yA çıldırıcam artık
Minigimm16 Masal2102 henüz dha 3 ayligiz utanmasa bu saatte oyun oynamak isteyecek belkide o derece gece uyku isteksizliği inşallah ileride düzelir diye bı umut
BusbusveHashas Masal2102 selam dostum bak bi saattir ayağımda :D üstelik 18 aylığız biz de ve covidim her yerim ağrıyorken sallıyorum o da fırsar bulup sohbet etme, ayağımdan kaçma çabasında
Teemo07 Masal2102 al benden de o kadar 3 gündür o kadar bozulduki uykuları. Önceden mama içer yarardı simdi öylesine uyanıyor. Aglıyor uyuyamıyor. Saatlerdir ayagımda. 1 gr uyuyamadım henüz. Hala sallıyorum. Koyunca yerine en fazla yarım saat. Hiçbir şey içmedi de. Saat 8 bucukta su zamana kadar sadece 160 cc mama içmiş. Aç aç yatıyor anlamadım. 6 aylık henüz
MineMinel Merhaba benim bebeğim de 41 günlük gece uykularımız zaten yoktu ama 3,4 gündür daha beter bi hal aldı ağlama bağırma çığlık 😢😢
Masal2102 MineMinel hadi seninki yeni doğmuş bacım normal 40 dan sonra değişir derler zaten bebekler benimki doğdu doğalı uyumuyor arkadaş çocuk da uyku denen bişey yok