MyEternalLoveNoyann Merhaba arkadaşlar yeni doğan bebeğe su veriyormusunuz kimi yerde vermeyin diye okuyorum kimi yerde verilsin diye okuyorum doktora sormayida unuttum siz neler yapıyorsunuz çok kararsız kaldım verip vermemek konusunda daha 19gunluguz.
NaimeYilmaz MyEternalLoveNoyann Verdim her beslenme sonrası 1 çay kaşığı. Suyu kaşıkla vermenin ek gıda dönemine hazırlık konusunda büyük rol oynadığını, beslenme sonrası verildiği için ağız temizliğinde çok önemli olduğunu ve özellikle mama içen bebeklerde sindirime yardımcı olduğunu kendi çocuğumda gözlemledim.
Birdunyabircennetannesi MyEternalLoveNoyann Yani ben yenidoğduğunda vermedim. 3 aydan sonra ara ara veriyorum
Gamzeburkan MyEternalLoveNoyann 2 haftadan sonra hep verdim. Hem yaz günüydü hemde su ne kadar zararlı olabilirki.
Mom626272 MyEternalLoveNoyann valla canım doktorum gerek yok dedı ama annem ve kayınvalıdem ver desıgı ıcın dogdugundan berı minik minik veriyorum 3 aylık oldu
merve0648 Doktorumuzun tavsiyesiyle vermeye başladık. Su hayati bir besin bir zararı olmaz teklif et isterse içer dedi.
MyEternalLoveNoyann Anladığım kadarıyla.kisiye göre değişiyor bu bende vereyim o zaman su sonuçta bı zararı olmaz teşekkür ederim hepinize🤗