Artık sinir krizi geçiricem az kaldı 🤯
ikizlerim 10. Ayın içine girdiler 3. Aydan beri gündüzler yarım saati geçmiyor ona alıştım artık en azından gece ağlayınca mama verirdim döner uyurlardı ama bir aydır ne mama uyutuyor ne başka bişey sanki boğazlıyormuşum gibi ağlıyo bi tanesi zaten doğdu doğalı öyle ağlar bilmeyen biri evde çocuğa şiddet felan uyguluyorum sanır gece gündüz ağlaması o şekilde uykumdan sıçrayarak uyanıyorum sonrada başıma ağrı giriyo 6. Aya girerken uyku eğitimi kiti aldım o da rezalet geçti asla beceremedim ağlaması kulaklarımı tırmalıyor çünkü çatlicak gibi bağırıyor. Uykusunu aldığı gecelerin sabahında bile uyandıktan bir saat sonra geri uyumak istiyorlar uyutuyorum bu sefer gündüz 2 uyku uyuması gerekirken 4 felan oluyo zaten yarım saat uykularını alamıyorlar gece tam bir beslemeye düşürmüştüm rahat edicem derken saat başı uyanmaya başladılar Allah aşkına fikri bilgisi olan yardım etsin kendimi parçalicam sinirden artık tek başımayım eşim dahi yok yanımda sinirden boynum felan kitleniyor ne yapıcam ben 😔😔😔