Serraacaa Uygulama ne kadar çok reklam vermeye başlamış sırf bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum , abartmışlar yani bu kadar kısa süreli aralar olur mu çok ilginç.
bir_melek_annesi Serraacaa evet ya bu ne o kadar sinirleniyorum ki böyle devam ederse bende silicem uygulamayı bişey yazarken reklam çıkıyo bide uzun ki sorma
Browni_61 Serraacaa Bugün bununla ilgili bi kac post acilip gerekli kisilere iletildi zaten neden israrla ustune üstüne aciyosnz anlamadim.Bilmesi gerekenler bu sorunun farkinda zaten postlar acildi duyuruldu
YesimKnc Serraacaa az önce bi arkadaşta başlık açmış bu konu ile ilgili. Kısa süreliğine böyle bişey olucakmış . Düzelicekmiş. Ben en son bi uygulama buldum şimdi bi tane reklam gelmiyo yoksa sinir ediyo gerçekten
Serraacaa bir_melek_annesi aynen benimde öyle hem şarj yiyor hem zaman kaybı . Değişirse guzel olucak
Serraacaa Browni_61 ısrarla açmıyorum ilk postum.! Ayrıca diğer postun altına bende açmış bulundum diye ekledim görmediğim için. Ayrıca açarım kimseyi alakadar etmez. Yazmayıver sende . Ayrıca ses olmak önemli hiç bir zaman susan taraf olmadım bir şeyden şikayetim varsa dile getiririm özgürüm ve böyle yetiştim tşk..
ikizlerinannesi2985 Serraacaa aynen öyle. Kaç gündür adam akıllı uygulamaya giremiyorum. Bi de baya uzun. Tam bişey yazıcam paat diye reklam, kapatıyorum direkt uygulamayı
Browni_61 Serraacaa Tamam siz ses oldunz şimdi sorun çözülür gümüş madalyamı istersinz altın madalyami?
Serraacaa mom1236 üstte bi ok varmış galiba ona basınca çıkıyo diyolar , düzelmezse kullanmam zaten çok vakit kaybı
tgba-22 Serraacaa off evet oyun oynamaya çok vaktimiz varmıs gibi 😀 mesela hala uyumadı sallıyorum 😢😢
ikizlerinannesi2985 Browni_61 insanlar şikayetlerini belirtemeyecekler mi? Aplikasyonun yazılım ekibindensiniz sanırım, bu kadar atarlandığınıza göre…