Dykdyk Kızlar selam 3 yaşında ikizlerim var 17 günlük tam kapanma zamanı tuvalet eğitimine başladık yani yaklaşık 5 ay oldu bezi gece gündüz tamamen kestim. Gündüzlerde sorun yok artık (arada oyuna falan dalıp ufak tefek kaçırmalar dışında) ama gelin görün ki bu zaman oldu hala gece altlarını ıslatıyorlar 1 kere bile uyanıp çişlerini söylemediler. Her gece mutlaka pijama çarşaf falan değiştiriyorum şimdi kışta geldi üşütmelerinden korkuyorum kısacası bu durum normal mi yada nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim
Biricikkizim Dykdyk bizdede aynı benim kızımda gece uyanıp söylemiyo,bazen altına yapıyor bazen de sabaha kadar altı temiz oluyo yapmıyo tuvaletini.
SonSerce Dykdyk gece arada bir kaçırıyorlarsa problem olmaz ama 5 aydır her gece kaçırıyorlarsa bence bir sorun var gibi. (Bildiğimden değil kendimi yerinize koyarak yorum yaptım) takibinde olduğunuz doktor varsa bir danışın normal mi diye isterseniz
Cemre_00 Dykdyk Benim kızımda üç buçuk yaşında yeni öğrendi sayılır gece 4 saat arayla kaldırdım ilk başlarda şimdi bi sefer kaldirsam yetiyor benimki de kendi uyanıp söylemez siz kendiniz kaldırın bide süt veriyorsanız erken verin biraz yatarken içtiği zaman ıslatıyor
Dykdyk Cemre_00 Sütü akşam içmiyorlar sabah uyandıklarında istiyorlar. Yani öyle mutlaka altına kaçıracakları bir sıvı alımı olmuyor aksamları susadıklarında su
ablkdr Dykdyk kendi uyanmazsa siz kaldirmiyomusunuz bi aman siz kaldırın benim 3 yaşında oğlum.var ilk zamanlar hep ben kaldırdım gece 2 kere sonra 1 e düşürdüm şimdi hıc ben kaldırmıyorum kendide arada kalkıyor genellikle kalkmiyor sabah uyanınca yapıyor
Yigitkomuz_ Dykdyk benm oğlumda 2 yas 3 aylik cnm 2 yasinda başladı cok şükür gundz oturdu artk gece de bagliyodm küçük diye ama 15 gundr baglamiyrm çünkü gece 1 sefer kendim kaldrp yaptırıyorm kendi uyanip söylemiyo daha cok küçükler ya blmym gece zannetmiym uykusundan cis diye uyancklarni ben 24 yaşındayım yani biraz hatirliyrm gece kacirmalarimi 4 5 yaşlarında vardım heralde hatrliyorm kendimiz kaldırmamz lazm malesef ben kaldrmazsam yapiyo altina
Dykdyk Yigitkomuz_ Canım benimkiler hergün yapıyorlar ama mutlaka hani arada kaçırmalar olsa kabulüm ama her gece istisnasız kaçırma olunca cok kafama takılıyor