Emir21_ Kizlar 4 aylık oğlum var sağlık ocağından kan ilacına başladık ama ben onu kullanmak istemiyorum sizler hangi kan ilacını kullanıyorsunuz
Candeqer23 Emir21_ ocean microfer önerdi doktor bize ben sağlık ocağının verdiği damlayı kullanmıyorum kabızlık yaptı hemde içeriği doğal değil.
Ssumru Emir21_ bestiron kullandık çokta memnun kaldım 1 yaş kan tahlilinde kan değerleri güzel çıktı doktorumuz bıraktırdı
Emir21_ Zeynepmesut ya sağlık ocağında verilen kan ilacını neden kimse kullanmıyor acaba bir sıkıntı mı var biz dün kullanmaya başladık normalde kakasını baya bı yapardı bugün çok az yaptı onun etkisi olabilir mi
arc-1521 Emir21_ evet benim bebeğim günde 4-5 kez kaka yapardı Demir ilacından sonra iki gün de bir günde bire döndü 😔 bende özel ilaç sorucam doktora
senamiray arc-1521 her gün değil iki günde bir veriyorum kabız olmuyor verdikten sonra su içiriyorum benim doktorum kendi yeğenine bile kullandırıyormuş şahlık ocağı ilaçlarını kötü olsa kullanmazlar
06012021Alim BaranOgur Canim bnde vermiyordum 9 ay kontrolüne götürdüm kansızlık çıkti iğne verdi kullanmıyorum onun yerine kan ilacına tekrar başladım. Bnce sende kullam sonradan pişman olursun bnm gibi
Zeynepmesut senamiray yok renkli valla fiyatını bilmiyorum Dr yazmıştı hastanede eczaneye ne kadar verdim bilmiyorum
arc-1521 senamiray suyu bende deneyim bende sağlık ocağı neden versin sakıncalı olsa diye yorum yapmıştım dün bu posta Doktorumuza gittiğimizde de sorayım bizim doktorumuz özel ilaçları çok önermez ne yorum yapacağını merak ediyorum 🌸
Gzmmm Ferrum kullanıyoruz bizde doktor Onu yazdı Sağlık Ocağınınkini kullandırmadı d vitamininide öyle