Samett95 Cocuguma hicbirsey yediremiyorum sadece anne sütü alio yeterli olurmu acaba kilolu ama eksik kalmazmi anne sütü sadece danonelerden yiyo baska yemiyi arada bi muz yio okadar
elifilyas2208 Samett95 deneyerek vermeye çalış cnm. Günde 1 çay kaşığı ile başla tadını alsın yavaş yavaş sabırla. Bizimki yemiyodu. Doktoruma söyledim. 8. Aydan sonra çok az tuz kullandım yemeye başladı. Tuzu yavaş yavaş kestim tekrardan.
NorthLight Samett95 danoneler bu aydaki çocuklar için hiç iyi değil keşke verneseydiniz. Hazır bebe bisküvileri bile iyi değil evde yapıyordum ben hep.doktorlar önce meyve değil sebze deneyin yoksa meyvenin tadını beğenir sebze yemez bile diyorlar. Henüz daha küçük doyacak kadsr yemez tadımlık yese yeter, sebzeyi haşlayıp ev yoğurduna karıştırıp verebilirsiniz
Rehoo Samett95 benimkide şuan 7 ay 13 günlük çiğneyemiyor damağına sıkıştırıyorum minicik minicik anca yani o da diş çıkarıyor zaten bulamaçları bile en fazla 10 mama kaşığı :/
Vuslat23 Bır kaşık ırmık yarım elma bıraz armut soy ustune suyunu ekle elmalar pişince ocaktan al blender geçir dene yermi , havuc patstes haşla az zeytınyagı pure yap ver. Muzu yogurt ile , armut yoğurt, ben bu tarz verıyom
Samett95 Vuslat23 Patatesi hicbir sekilde yemiyir havucuda hic sevmio tavuk sulu corba verdim oguruyor