Edabahar Bebegim 1 yaşında park yatak almayı düsünüyrm kullananlar varmı ? Memnunmusunuz? Hangi model ?
Mimozacicegim Edabahar Peki benim bunu panik atak olarak okumam 🤦♀️🤦♀️😄 Buarada kraftın park yatağını aldık biz ilk oğlumda çok rahattı. Gittiğimiz yere çantasına koyup götürürdük.içinse uyurdu çok rahat ettik
Sltan45_a Edabahar Valla marka çok önemli değil biz mahallede bebek eşya satan bir dükkan vardı oradan aldım katlanıyor olsun tekerlekli olsun yeter canim
3MelekAnnesi3 Edabahar yani ben 2. El aldım burdan Bi arkadaştan memnunum suan 18 aylık oglum rahat rahat döne döne uyuyor hafifte saklanması var uyanmaya kalkarsa sallıyorum uyuyo geri 😊
Aysen58 Edabahar https://www.hizliresim.com/3cic7rj bunu kullanıyorum bebeğim 17,5 aylık doğduğundan beri bunda yattı içi genis rahat oynuyor hem
Byzthan Edabahar kraft signatur kullanıyorum hem geniş hem derin atlıcak derdi olmuyo cokda sağlam bazen içine babası bile girer yatar oğlundan önce uyumuşluğu vardır 🤣
elifilyas2208 Edabahar acayip güzel ve her yere geliyo. Koca yatak bir çantanın içine giriyo.bisimkinin markası Kraft calipso☺️
Kardi_13 Edabahar Ben 1 senede beri kullanıyorum aşırı rahat ve kızım düşecek korkusu da yok içimde almanızı tavsiye ederim