DenizAlpinannesii 5 buçuk aylık bebeğim sürekli resimdeki gibi uyuyor sizce bunun sebebi ne olabilir?
Secl DenizAlpinannesii benm oglum da sallamadan uyumaz hale geldi 5ay 4gunluguz bi ağlıyor offf anlamıyorum
DenizAlpinannesii Oykuaygun benim oğlum doğduğundan beri sürekli yapıyor doğarken de zaten yukarı bakıyor diye doğuramamıştım bi türlü derdi ne acaba
DenizAlpinannesii Secl aynı şekil gündüz uykumuz çok iyi gece saat başı kalkıyor çocuk emmeden de geri uyumuyor göğüslerim iflas etti artık
DenizAlpinannesii GiybetReis Avustralyada yaşıyorum şu an kış mevsiminden yeni çıkıyoruz ve burda Türkiyedeki gibi kaloriferli ısıtma sistemi yok üstünü örtmekten başka çocuğumu nasıl sıcak tutabilirim bilmiyorum
drn5410 DenizAlpinannesii beni kızımın 3 günlükken böyle kafası yukarıda pozu var uyuyor eli de çene altında ama hiç neden diye düşünmedim pek umrumda olmadı açıkcası 🤣
DenizAlpinannesii drn5410 arada yapsa bende umursamam ama sürekli yapınca kafaya taktım 😂 google amcaya sordum önüme spastik engelli felan sonucu çıktı bende biraz paniğim birde buraya soruyum dedim
Atesalp Benim de oglum oyle cok yatiyordu. 2 aylikken doktoruna sormuştum suan için saglik problemi değil dedi, ama 7 8 aylıktan sonra reflüden yapiyorlar demisti. Doktorunuza danışın isterseniz bi
DenizAlpinannesii Atesalp doktoruma gidemiyorum şu an koronadan dolayı gidebildiğim en kısa zamanda sorcam
drn5410 DenizAlpinannesii arada yapmıyordu sürekli deli uyurdu 14 aylık hala saçma sapan poposu havada falan uyur görsen bu nasıl uyuma şuan uyuyor mu dersin 🤣 bence takılmayın hepsi gelip geçiyor
AliDeniz DenizAlpinannesii biz de 5 aylığız o kafa bi düz durmuyor sürekli yukarlarda. Sallayarak uyumuyor hiç sevemedi arada uyumayınca yine de deneyeyim diyorum sallarken bir kaldırıyor düzeltiyorum tekrar tekrar havalarda:) çözebilmiş değilim en son yine memeyle sakinleşip uykuya dalıyor ve sanırım meme aradığında yapıyorlar bu hareketi, gözlemlerim sonucu bu kanıya vardım bilemem :)
semaahmet DenizAlpinannesii bacım doktora sormuştum isteidgi gibi yatabilir dedi öyle yatınca arada duzektiyom boynu agirimasin diye ama oğlum isteidgi şekil uyuyir
DenizAlpinannesii drn5410 şu an gözümde canlandı 😂 işte şeytan dürtüyor arada insan bi şeyi kafaya takınca bırakamıyor geçen de bıngıldağı kapandı diye kafaya takmıştım sonra buldum rahatladım 😂
DenizAlpinannesii AliDeniz aynen benim oğlumda sallarken çok yapıyor ama uyuyup yatağına koyduğumda ki normal koyuyorum ilk işi kafayı kaldırmak oluyor 😂
drn5410 DenizAlpinannesii yok yok takılmayın inanın böyle hayat zulm olur size 😬 akışına bırakın hayatı 😅
Splash-Splash-Love DenizAlpinannesii Umarım ciddi bişey değildir ben 24 yaşındayım hala böyle uyuyorum. 😂😂😂 Daha rahat ediyorum
GiybetReis Seymakaan bebekler el kol hareketleri bilinçli değil. Allah korusun kendilerini yorgan içine soktuklarında açamayabiliyorlar. Bununla ilgili ani bebek sendromları cok görülüyor. Bu yüzden bi cok anne artık uyku tulumu kullanıyor. Ev sıcaklık degerıne göre TOG değerinde uyku tulumları kullanabilirsiniz.