Prenses_annesiiiii Arkadaşlar isme karar veremedim hala 🙈ne çok yeni ne çok eski olsun, dinen uygun olsun anlamı güzel olsun istiyorum 🙈😄 önerilerinize açığım
Reyna Prenses_annesiiiii benim oğlumun adı Ata, pek bir anlamı yok tabi ama hoş ağır duruyor biz seviyoruz belki fikir olur. ben Eymen ve Selim’i çok beğenemedim
Can_can Prenses_annesiiiii benim oğlumun adı can. Ama yigit , mert, ali sevdiğim diğer isimler. Eymen cok fazla var bir neslin adı neredeyse Eymen oldu.
zeyzey77 Prenses_annesiiiii Selim daha güzel bence ama ikisi arasında kalmaktansa Eymen selim koyun ismini daha iyi diye düşünüyorum
sheesyelllow Prenses_annesiiiii İkiside pek guzel değil Eymen cokk var zaten ☺️ben değişik isimleri seviyorum oğlumun adı Pars bı oğlum daha olursa Karahan koyarım herhalde
Fikriye2408 Oğlumun ismi yağız kendim çok isteyerek koydum aslında Kuran’da geçmiyormus fakat anlamı kötü olmadığı sürece sıkıntı yok dediler bana ve Ayaz, Doruk, Alp, Arslan şu an aklıma başka gelmiyor
TheLatte Prenses_annesiiiii yiğenimin adı eymen ama artık çok fazla var . Oğlumun adı Yekta Tek demek . Birde Pamir ismi çok hoşuma gidiyo benim . Orta asyada ki türk devletlerinin bulunduğu bölgede yer alan sıra dağlar olarak geçiyomuş .