AselinAnnesiiiiii Bebeğim 6 aylık dünden beri boğazında hırıltısı var. Geceleri oluyor sadece. Bugün doktora gittik ciğerine inmediği için doktor ilaç vermedi. Ama kendisi hırıltıdan rahatsız uyuyamıyor 🤢 Evde neler yapabilirim geçmesi için?
TheBaby AselinAnnesiiiiii Buhar makinası. Soğana karanfil batırmak odaya koymak. Yani onu rahatlatacak şeyler lazım. Ama bu yazdıklarım işe yararmı denemek lazım🌹
Meva0407 AselinAnnesiiiiii bizimde öyleydi burun temizliği yapın sf ile sürekli . Yayağının başına kaynamış su koyun içersine kekik yağı damlatın 2-3 damla . Bizim ciğerlerimze indiği için antibiyotik te kullanıyoruz
Mervi-10 AselinAnnesiiiiii Soğan ve karanfili bİzde denedik çok iyi geldi grip olmuştu bizde öksürük çoktu ıhlamur verdim bol bol birde sabah akşam mustelanın göğüs balsamı kremi var göğsüne sürdüm hep bize o çok iyi geldi
Ask35tego Sarımsak rendeleyip zeytin yağında 1 gün bekletip sadece yağdan ayaklarının altına sürüp, çorap giydiriyorlarmis geceden 2 . 3 günde öksürük ve hırıltı geçiyor diyorlar bende bugün yaptım bekletiyorum yarın deneyeceğim Şifa olsun inşallah
Oruchatice Ask35tego yarın denedikten sonra haber verebilir misiniz biz de de aynı durum çünkü deneyim bende