gs271019 3 ay 22 günlük bir oğlum var. Emiyor emmek istiyor ama sürekli kendisini geri geri ittiriyo bacaklarıyla vücudunu geri ittiriyo sonra kafasını tekrar getiriyor bir iki emiyo sonra yine aynısını yapıyor. Bu meme reddi mi kızlar?
zeynepbalci gs271019 galiba öyle canım ben de zannediyorum ya onun boynu kırılacak ya da benim kollarım öyle güçlü itiyo ki🤦♀️🤦♀️
bir_melek_annesi gs271019 etrafı keşfettiği içinde öyle yapıyo olabilir benim bebeğimde mama içerken öyle yapmaya başlamıştı ama bırakmadı yani meme reddi olsa hiç emmez bence
Barlas1 gs271019 benimki de böyoe yapıyor ara ara, bence gazdan dolayı bide tek meme de çok kaldıysa diğerini de ver. Ben öyşe yapıyorum, ya da pozisyon değiştirerek veriyorum. Koltuk altı emzirme de daha sakin emiyor. 57 günlüğüz bizde
efelim gs271019 merhaba canım benm oğlum suan 21. Ayında tam bir meme delisi ama 2aylık iken bizde aynılarını yaşadık o meme reddi değil bence. Sütün tazyikli olabilir mi acaba? Eğer tazyik varsa ondan yapıyor muhtemelen. Bebeğini çanta pozisyonunda yada yatarak emzirmeni öneririm. Birde beyaz gürültü açabilirsin emzirirken ilgisini çeksin diye boynuna farklı kolye eşarp falan takabilirsin gaz olacagını sanmıyorum
Balyanak_annesi Keşfetmeye başladıkları için birde gaz geliyor sanırım ondan benimkide öyle birde atak haftalarını takip edin o dönemde daha çok yapıyorlar
123halime gs271019 bizde aynısını yşyrz kendini çkyo aglyo sürekli emmek istmyo ama kucagıma alıp emzirimce susuyo emyo galiba gazdan olyo
Pembecicek gs271019 bizde 3 ay 21 günlüğüz anlattıgınızı aynen bizde yasıyoruz ben gazdan dolayı oldugunu düşünüyorumm yani inşallah öyledir 😢
Haydinn gs271019 canım arada benimkide öyle yapıyor kalkıp gezdiriyorum yada pışpışlıyorum hafif uyku moduna girerse emziriyorum girmezse emzik veriyorum uyutuyorum sonra kalkınca güzelce emiyor
Meerve gs271019 gs271019 benimde 3ay 14gün oglum. Her emmesinde olmasada bizde aynı durumu yasıyoruz.. Gaz problemimiz yok ben etrafı inceleme isteğine baglıyorum. Etrafa bakıp tekrar emiyor cunku memeden kesilmiyor.