Sedayvaz35 Kızlar yaklaşık bir saattir karnim mi midemmi tam anlayamadim bi agri girdi agri sîrtıma doğru yayiliyor.. bi ara kustum rahatlamistim simdi yeniden basladi.. biraz kabizliğim var onla alakali olabilir mi .. 20 günlük lohusayım
Gozle Sedayvaz35 safra kesesi taşı olabilir canım benim de öyleydi bebeğimin 40 çıkınca amaliyat oldum
Ceyhununbalannesi Sedayvaz35 safra kesenizde tas olabilir. Hastanede safra kesnize bakilmasini isteyin tas olmasindan şüpheleniyorum deyin
Sshhhh Banada olmuştu karın ağrımdan bebeği emziremiyordum ama kabız değildim üşüttüğüm için oluyordu ayaklarını sıcak tut
Sedayvaz35 Sshhhh dediginiz gibi üsütmüs olabilirimm gece cok terlemisim bebegi emzirmeye kalktigimda yelek giydim ama üsüttüm.sanirim
Bubu Üşütmüş de olabilirsin ama olmayadabilir doktora git hemen ki yanlış yönşendirmiş olmayalm sıcak dus her duruma iyi gelmiyor
Sedayvaz35 Bubu emzirmeye kalktigimda gece terlemistim yelek felan giydim ama dediginiz gibi üsuttüm sanirim
Sedayvaz35 Ceyhununbalannesi bir anda basladi agri ama karnim degilde midem agriyo gibi üst tarfta kaburgalarima yakin