Eselbur Arkadaşlar bebeğimin parmağı su toplamış gibi şişti ama içinde iltihap var sanırm daha önce başına gelen varmı doktor krem verdi ama başka önerisi olan var mıdır? https://resimyukle.io/r/thoxGXtFkW
Minigimm1 Eselbur dolama böyle olmuyor canim içi iltahap dolmuş bunun o tırnak kenarlarında kabariklik ve kirmizilik oluyor biri iyilesirken diğerine atlıyor
Eselbur Minigimm1 tırnakla alakası yok şişliğin sanırm ağrımıyor da cnkü aktif kullanıyor cogu zaman parmagını acaba neden oldu inş acımıyordur yavrumun canı şimdi uyurken krem sürdüm
Samsunluanne55 Bu dolama değil ama iltihap patlaması için soğanın çüçüğünü iyice ocakta ısıtıp dayananileceğin kadar ısıda sar canım patlasın bu artık patlar baya iltihap toplamış
Eselbur Samsunluanne55 bugn doktor da patlatalım kremn etki etmesi için dedi kıyamadm canı acır diye dediğinizi hayatta yapamam kızım durmaz zaten sanırm kendi patlamasını beklicem
Eselbur Mlke301020 yanma olsa iltihap olurnmu ki birde yanması için bir sebep yok park yatagın kenarındaki delikli yerlere cok sürtüyor elini acaba ondan mı oldu dşyorum
Minigimm1 Eselbur büyük ihtimalle patlamadigi için şimdilik ağrısı olmuyordur ama iyileşmesi içinde onun patlamasi kurumaya başlaması lazim canim inşallah çok acimaz miniğin cani
Mlke301020 Eselbur fotoğraftan net anlayamadım ama yanacak bir durumu yoksa sıkışma ya da ezilmede olabilir
Eselbur Minigimm1 bugün patlamış gece kremden sürmüştüm keyfi yerindeydi parmagında hafif kızarıklık var sadece