S_D Alminam bana hediye gelmişti o yüzden kullanıyorum şuan kendim de prima almıştım ama bence prima daha iyi.
minik-herifimmm Alminam sleepy alacagıma canbebe almışım yanlışlıkla ama gğzel bir sıkıntı yok sımdılık ince de bir bez.
burcuaykut Alminam hiç memnun kalmadım bebeğimde pişik yaptı hala bitmedi bittikten eonra birdaha almayacağım bir de hiç emmiyor
Defnesemina Ben hic memnun kalmadim canbebeden 3 aydir hic beline kadar cikmamisti kkasi canbebe kullaninca cikti hic emmiyor begenmedim. Molfix ve primayi begendim onlari kullaniyorum. Bi de airetten indirimde ve cogu kisi onerdi diye sleppy aldim
emelygt Oğlum bir aylık prima ile başladım ilk doğduğunda ama pişik yaptı daha sonra can bebeye geçtik gayet memnunuz
Esraabrklu Ben prima kullandım evet iyi ama pahalı gereksiz para vermek istemem hiç bişey için .molfix kullandım normal çok iyi diyemem jenny willy kullandım emiyor evet ama biraz sert buldum belki bebeğim biraz daha büyürse ona geçebilirim .. Evy baby aldı eşim fiyatı da uygun hem ince hem yumuşak hem sızdırmıyor 48 tane 30 liraya aldık tabi 4+ numara.. Ben çok memnun kaldim bunu kullanırım artık.. bu arada prima dabişeyi sevemedim çişle buluşunca bi koku oluyor onu sevmedim yoksa bi sorun yoktu biraz pahalı ..