Mariacanel Merhaba 15 aylık oğlum bugün arka diş eti böyle morarmış neden olmuş olabilir doktora gitmelimiyim hemen götüreyim mi yarını mı bekleyeyim telaşlandım resimde belli mi bilemedim ama baya bildiğiniz mosmor gözüküyor eşimde yok yolda ne yapmalıyım https://imgyukle.com/i/kPlRnR
Elifyankii3 Ya doktora gitmeyin demiyorum ama diş çıkarken damak zorlanınca kanama yapan kan damak yarılnadığı için orda biriktirmiş diye biliyorum inşallah öyledir geçmiş olsun
Mariacanel Elifyankii3 teşekkür ederim netten de baya bi baktım genel olarak böyle yazıyor şimdi götürmeyeceğim ama yarın bi götüreyim içim rahat etsin
Karpuzreceli Mariacanel Merhaba! Benımde oğlumun aynen böyle dun gece agladı çok yavrum öyle farkettım ama azı dişler bunlar zorlayıcı oluyorlar umarım rahatca cıkarırlar 😞 dayanamıyorum ağlamasına
Mariacanel Karpuzreceli inşallah hemen çıkarırlar çok zor bizimde huysuzlugumuz vardı sonra ben morluğu fark edince sok oldum meğer zor çıkıyormuş iste 5 yeğenim var hiç görmemiştim böyle mosmor olanını onlarda korkmuştum ilk başta rabbimyardımcıları olsun kuzularımızın 🙏🏼