ceyhunun_annesi Kızlar ek gıdaya başlıycam bir ay sonra i arkadasim yoğurdu kendi sütünle yap diyo, ben olmaz diyorum o olur diyo sizce olur mu olmaz mi. Bu tartışma yoksa bizde çok uzar bi el atın bu konuya 🤪😂😂
zeyzey77 ceyhunun_annesi Evet oluyor . Normal inek sütü mayalar gibi mayala. Anne sütünü bir kaba koyup sıcak suyun içine koy kabı. Süt yeteri sıcaklığa gelince içine maya katıp kapı sar
Betim ceyhunun_annesi evet oluyor ama katı olmuyor sadece ben yapmıştım normal yoğurt gibi değil ☺️Bence deneme
Deleted12 ceyhunun_annesi anne sütünden yoğurt mogurt olmaz böyle birseyi kim uydurduysa valla güzel uydurmuş. Zaten yararlı bir şeyi önce yararlarını alıp sonra tekrar yararlı hale getirmek akıl kar işi değil gerçekten.
Deletedmom5284 Ben yapmıştım bi ara şırıl şırıl sütüm vardı o zamanlar ne yapacağımı bilemedim 🤣🤣 Koyu olmuyor ama oluyor yani, hiç gerek yok heyecan olsun diye uğraşmıştım 🤦🏻♀️
zeyzey77 ceyhunun_annesi Anne sütü kaynamaz isitilmaz . Sütü bir kaba koy onu da sıcak suyun içine koy
ceyhunun_annesi Deleted12 bende aynı fikirdeyim olmaz bencede ama işte inatlasip duruyoruz bende burda sormak istedim, bencede mantık dışı 🤷🏼♀️