MeryeminAnnsi Varmi öneriniz? Normalde arkadaşlarla toplaniyoduk herkes bisi yapiyodu. Bu sefer bendeler kimseden sunu yaparm diye ses çıkmadı. Bebeyle yapılacak kolay seyler varmi?
FatosToprakDeniz MeryeminAnnsi superfresh ıspanaklı peynirli Patatesli kıymalı börek bak 4 çeşit oldu bile 😄
FatosToprakDeniz Saafie tamam bir çeşit al yanına da ülkerin meyveli kekini al dilimle ohh mis Yetmez dersen bir de kısır patlat 😄😄
MeryeminAnnsi Deletedmom27337 gerçekten mi ya aslında poğaça var makarna salatasi yapcm ama krk yapmaya zaman kalirsa yapcm
Saafie MeryeminAnnsi Ben Kemal paşa alıyorum onu şerbetliyrm , soğuyunca kremsanti ile hazırlıyorum ☺️
simiyyy MeryeminAnnsi migrosta sinangil marka tartolet var benim kurtarıcım hemen hazırlanıyo ve çok lezzetli 😄
simiyyy MeryeminAnnsi toz kremasıda içinde veriliyor valla kurabiyesi belki atılır ama kremasını bilemiycem ne kadar bekleyebilir
kaymakliekmekkadayifi MeryeminAnnsi git marketten haizr borek al usune corek otu serp pisirirken ben yaptim de sonra kazandibi falan al hepsini tek tek tepsiye koy sonra yine ben yaptim dersin ablsm oyle yapiyor altin gunu icin sira onda oldugunda😂😂😂