Merve_4141 Kızlar 2 aylık bebeğimde çok hafif dil bağı varmış ben aldırmaya korkuyorum açıkçası beslenmesini engellemezmiş ama ilerde konuşmasını engeller mi acaba aldırmak istemiyorum ama korkuyorum ilerde konuşması engellerse diye
NidaLina131020 Merve_4141 zaman gectikce kalinlasabiliyor ve konusmayi engelleyebiliyormus. Benim kizimda da vardi ve kestirdik biz hic korkulcak birsey degil suan kucuk oldugu icin operasyon cok kolay yas aldikca daha zor operasyon sureci oluyormus. Orada sinir olmadigi icin bebek acı hissetmiyormus. 2 dakikalik bir islem diyebilirim. Doktorumuz keser kesmez emzir bakalim dedi bana ve direkt emzirdim.
Utkucan Merve_4141 benim oğlumda da vardı çok basit bir işlemle kestiler bitti gitti ama bizim ileri boyuttaydı ememiyordu beni sen çocuk cerrahına git en iyi onlar yönlendirir
Yclcnbz Benim kızımda da vardı 3 günlükken kesildi üstelik uyuşturmadılar bile minicik kanadı o kadar. Büyüdükçe daha zor olacağını söylediler bence çok geç kalmadan kestirmekte fayda var. Çok basit korkulacak bit şey değil
makarnadelisi Benim kızımda da vardı beni ememiyordu sürekli emmek için ağlıyor ama ememediği için sinirleniyordu. Dil bağı olduğunu öğrendik ve kbb cı bakıp aldıralım dedi. 4 aylıkken aldırdık