Nimetalya Merhaba arkadaşlar pazartesi doğum yaptım bebeğim üç günlük oldu normal doğum yaptım hala sütüm gelmedi .ve en büyük sorunumuz göğüs ucum içe çökük bebeğim tutmakta zorlanıyor bu beni çok tedirgin ediyor zorlanıyoruz yaşayan varmı napmam gerek?
Ssoysalasli Nimetalya hiç üzülmeyin benimde göğüs ucum yoktu herkes göğsünün ucu Küçük işte emmeyebilir ağzına alamayabilir diyordu çok şükür çocuğum emiyor sürekli emzirmeye çalışın önemli olan zaten ucu değil bebek komple kahverengi kısımla ağzına alıyor memeyi bol bol su için komposto yapın evde onun suyunu icin bol bol da yeşillik yiyin sütünüz gelir üzülmeyin sütünüz etkilenir ☺️☺️
ARASefeminnak Nimetalya silikon meme ucu ve sağım yapmak cikariyor benim bebegim 1 aylik oldu artik silikon ucu biraktik çenesi güçlendikce memeyi daha iyi tutuyor.Bir elektrikli sagim makinasi alin bence sutu de arttiriyor sagim yapmak ben sezeryan dogum yaptim 2 gun ugrastim surekli bebegimi gogusume aliyordum emziriyordum sutum gelmese bile bide sagim da yapinca damla damla da gelse sonra birden artti ama cok ugrastim inat ettim siz de inatci olmalisiniz biraz
HavvaHalil95 Ssoysalasli merhaba benim göğüs ucum da yok 1 aydır elektrikli süt sağma makinası İle sagım yapıyorum kızım küvezdeydi süütm de az oldu stresten herşeyi yedim süt yapıcı akla ne gelirse çoğalmadı meme ucu slikon aldım onu tuttu ama sütüm gelmedi şuan mama veriyorum 1 aydır 2 aylık oldu nasıl tuttu acaba emme refleksi çok güzel benmkinin doktor da öyle Söylüyor ama bi türlü tutamıyor 1 aydır deniyorum 🥺🤦🏻♀️
Lila_aras Nimetalya çok dikkat edin sütünüz yoksa mama kullanın ihmal etmeyin benim sütüm olduğu halde bebegim sarılık oldu dün mamaya başladım demekki sütüm yetmiyor diyerek 12 günlük taze anneyim sarılık hariç herşey iyi çok şükür
Ssoysalasli HavvaHalil95 sürekli verdim ağzına hiç bıkmadan hatta sol göğsümu tutmadı mastit oldum acille gittim orda sağım yaptılar ondan sonra eve geldim hemen verdim mememi 1 hafta içinde tuttu bende normal doğum yaptım bu arada
Ssoysalasli HavvaHalil95 sagdiktan sonra direkt memeyi ağzına verin sağım olunca ucu biraz belirgin oluyor birde öyle deneyin hiç üzülmeyin ama en ufak şeyde süt etkileniyor