Ysmnnzr Herkese merhaba! Kızım 1 yaşında 4 tane dişi var ama alt dişleri yarıda kaldı tam bir diş görünümü yok. Böyle bi durum yaşayan oldu mu neden uzamıyor alt dişleri
benkullanici07 Ysmnnzr ne zamandan berinuzamiyor eminmisiniz ya diş uzar daha yeni cikmaya baslamis cunku
BarlasMomm Ysmnnzr benim oglumunda ust disleri yarim cikti 9 aylik 2 ay oldu daha yarimlar ve bol bol yogurt yiyor bence onunla alakali degil
Ysmnnzr benkullanici07 Eminim yarısı çıktı yarısı içinde kaldı bekliyorum ama tam diş görünümümde değil öylece kaldı neredeyse 1.5 ay olacak
Ysmnnzr Ysmnnzr hani bu durum normal mi bazı bebeklerde böyle birşey olabilir mi merak ettim açıkçası dişleri sırasıyla çıkıyor ancak alttaki iki dişi yarım diş resmen
_elmaliturtam Ysmnnzr benim yegenimide kaç aydır o şekilde görüntüde yok çıkmış bişey ama dediğiniz gibi yarım sekildeymis ben tam anlayamadım annesi öyle diyor yani. Doktoru normal demiş bazı bebeklerin öyle oluyormus. 3ay felan oldu sanırım 9aylik şuan
Elifaydn Benim kızım 15 aylık ilk dişi 11 aylıkken çıkardı , o kadar yavaş uzadı ki dişi geçen ay üst dişi çıktı alt dişinden daha büyük mesela . Nedenini hiç bilmiyorum 🤷♀️
Ysmnnzr Elifaydn benim Kızımında öyle üst dişleri büyük alt dişler yarım endişelenecek bir durum yoktue umarım