Alygkc çocuk doğurmak bakmak kolay değil annelik yeni başlıyor önce bunu kendinize anlatın artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak allah katında meshul olduğunuz bir can var artık yeterki sağlıklı olsun 3 5 ay sonra o sancilar gazlar hersey unutuluyor keşke bebegimle şunu da bunu da yapsaydim diyorsunuz. Once bunu kabullenin yardim istemekten cekinmeyin düzenli dus alın rahatlatır ben duştan sonra yüzüme h.cevizi yağı göğüslerime kantaron(catlamasiniengelliyo) vücuduma bebe yağı sürüyorum cildim emene kadar saçlarımı tarayip kurutuyordum bebek uyuduğunda ben de uyuyordum bir de bana doktorum doğumdan sonra da takviyelere devam.ettirmisti sonra tahlil olup kestim . Magnezyum omega 3 d vit bunlari doğumdan sonra kullanmak gerçekten vücut ve ruh sağlığı için cok iyi canım sen ne kadar anneliğe alışmaya alışıyorsan bebegin de dünyaya adapte olmaya çalışıyor ve tek siginagi sensin sen mutlu ol ki o da hissetsin anne stresi cogaldikca bebekte de çoğalıyor koliklik emin olabilirsin hız hatta birlikte yikanirdik babası çıkacağım zaman verirdi cogunda onu yıkardım suyun altında emzirirdim oyle güzel gevserdiki sonra bi.masaj bi meme mis gibi uyurdu