Laviinceylan Kızlar selaam Hadi birbirimize fikir verelim ve ek gıda tariflerimizi paylaşalım 😊😊 Ben kızıma kabak,hsvuç,patates püresi yaptım ve çok sevdi aynı şekilde cici bebe bisküvisi yaptım pekmezli onu da çok sevdi
Melisa21 Laviinceylan ben yaptigim yogurt corbasini verdim 2 gundur cok severek icti onun disinda mantar , tavuk corbasi felan yapiyorum ama patates puresini ve bebe biskuvisiyle yaptigim mamayi sevmedi nasil alisacak bilmiyorum
VERA19 Laviinceylan Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm🙂 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz. 🥰
MotherOfAlmila Laviinceylan Ben yogurt corbasi ve tarhana corbasi veriyorum. Bu ikisini ozellikle cok sevdi cunku.. Bir de bazen corbanin icine ebebekten almis oldugum bebekler icin yuksek lifli ekmek aldim, parca parca icine atiyorum. Onun disindakileri putur seklinde. Pure vermiyorum hic.
Derinn67 Melisa21 yoğurt çorbası ve tavuk çorbasını nasıl yaptınız?bizde bu hafta başladk fikir olsun banada
VERA19 Laviinceylan Mail linkimiz mi? Açılıyor bende maile yönlendiriyor direkt🥲 Sizde açılmıyorsa bile kopyala-yapıştır yöntemiyle mail gönderebilirsiniz🙏🏻