Gorkemelif Oglum emerken kendini geriye dogru atiyor agliyor. Yardim edermisiniz onerileriniz nelerdir ?😞😞Aç ama karninda bi skinti var ememiyor gazi olabilir mi ?
Bilgemayse Gorkemelif Benim bebeğim de bir ara memeyi cekistiriyordu meğer sütüm azalmış gelmeyince sinirleniyormus. Sütünüz var değil mi o konuda sıkıntı yok. Bir de ben kuru soğan, yeşil soğan, acı, baharatlı ve üzüm 🍇yediğinde bebegim çok gazlanıyor🤷🏻♀️
Zllbthn Gorkemelif bizde 1.5 haftadır aynı sorunu yaşıyoruz, 2 doktora götürdüm bir sürü test yaptılar çok Şükür hepsi temiz çıktı . Mama da alıyordu bebeğim onu da red ediyordu . Halen de ara ara ediyor . Ancak çok acıkınca mecbur alıyor. Gazdan dolayı olduğu söylendi, gaz damlası ve şurubu kullanıyoruz .
Gorkemelif [silindi] hem cekiyor. Hem asagi dogru yani kopru kurariz ya geriye dogru onun gibi arkaya saliyor kendini
unvrn Gorkemelif Hem gaz hem reflü olabilir geriye atma problemi genellikle reflüden de kaynaklanıyo olabilir doktorunuza danısın biz gastrotussbaby kullanmıstık doktor önerisiyle ve relaktaz gaz damlası
Birkucukkelebek unvrn merhaba biz de bu iki ilacı kullanıyoruz sizin sorununuza çözüm oldu mu acaba ?
Havvakck Zllbthn merhaban benim bebeğimde hem emmiyor hemde mama içmiyor reflü kaynaklıysa hangi testler yapıldı devlet hastanesine mi gittiniz
Gorkemelif Mlke301020. Gazını cikartmk icin cok ugrasiyorum ve gayet guzel alttn gaz yapiyor ama gegirmesinde skinti var galiba
Zllbthn Havvakck merhaba geçmiş olsun üniversite hastenesine gittim, özele de gittim . Özel de gaita testi yaptı enfeksiyon ya da rotavirüse bakıldı, üniversite hastenesinde gaita da gizli kan, idrar kültürü ve normal idrar testi yapıldı .
Medusafer Gorkemelif 1 aylik bebegim.bizde de aynı problem var hem kafasını hem bacaklarını geriye doğru atıyor dediğiniz gibi resmen köprü oluyor gazdan veya refluden olabilir ama başka şeylerden de olabilir o yüzden doktora götüreceğim ben
Gorkemelif ozlemkuscu58--35. Gazdan dolayidir fiye düşünüyorum bende kuzum ya baska nisey olmasinda ondan korkuyorum