Zelihaa78 27 aylık kızım sabah uyandı ara ara öksürüyor hızlı bi şekilde acaba usuttu malum havalar soğudu daha Tam başlanmadan ne yapsam ne onerirsnz acaba
GoGirl Zelihaa78 umca veriyorum boyle durumlarda hafif bir soguk alginligi ise ama tabi bir enfeksoyon varza ise yaramiyor
Sosislipuding Zelihaa78 Zeytinyağı ile pekmezi iyice ısıtıp ılıdıktan sonra içirebilirsiniz. Şifa gibi gelecektir inşaAllah Geçmiş olsun
Merve Zelihaa78 kabuklu cevizin içindeki ince kabuğu kaynamış sıcak suya atın ılıyınca içirin. Anında kesiyor öksürüğü
Senaatalan Zelihaa78 @nursocum bir tarif vermişti bize Allah’ın izniyle şifa oldu sizede olur inşallah 🌺 Zeytin yağına sarımsağı rendeleyin içine biraz da çekilmiş çörek otu atıp ayaklarının altına sürüp çorap giydirin. Geçmiş olsun
Zelihaa78 Sosislipuding kaynasin mi CNm yoksa sadece ısinsın mi bide bir yemek kaşığı zeytin yağı bir yemek kaşığı pekmez mi olsun teşekkür ederim
Zelihaa78 Deletedmom896 ya öksürük için soru soruorm annelere gelip nasıl şeyler yaziosnz başka yerde gidin yazın nick mick saçma seyler bi bitmediniz be öf
Sosislipuding Merve Ben seveyruummm no sıkıntı, no problem 😇 @Deletedmom896 yaklaş yanıma sakın korkma 🥳
Sosislipuding Deletedmom896 Bu hayalin içinde seninle karşılıklı yeme,içme durumu da mevcut yalnız 😋🤫🤣
Deletedmom896 Sosislipuding canım biz senle sucuklu yumurta sosisli pizza yiyelim pudingi üstüne yeriz 😂
Sosislipuding Deletedmom896 Damak tadına hastayıımmm 😅 kırmak istemem seni lakiiinn sende beni kırma 😌