Aselinannesii6 SalEz benimki karaca çeyiz seyinin içinden çıkan yeni yeni kullanmaya başladım memnunum 🧐
mrv5556 TheBaby AA bu şey değil mi ben 🤣🤣 2 yıldır geçen gün yemek pişirdim annemin zoruyla fislamaya başlayınca nasıl kaçtım yanından 🤣🤣
SalEz Aselinannesii6 Benimki de tarçın çeyiz paketiydi bende memnundum lakin kapağı kırıldı nasıl kırıldı anlamadım da annemin yedek düdüklüsünü kullanıyorum alana kadar idare edicem artik
ftsdmrhn Kesinlikle fissler. Ben 3 senedir kullanıyorum ve gerçekten çok güvenlikli. Pişirme süreleri de gayet ideal
buzlulimonata Kirk kere fissler almaya yeltendim biraktim😅düdüklü tencereden cok korkuyorum en sonunda evime düdüklü tencere sokmama karari aldim. Ama en iyi fisslerdir
Aselinannesii6 SalEz ya servisine sorsanız vardır belki tek kapak yada trendyol da öyle şeyler olabiliyor
Busraaslan SalEz fissler kullanıyorum 3 senedir çok kullanışlı çoğu düdüklü tencereden daha kısa sürede pişiriyor ve patlama riski en düşük düdüklü tencereymiş alırken bana böyle söylemişlerdi pahalı ama hakkını veriyor bence
Anneyok1 SalEz Su masterchef de kullandıkları var ya Karaca’nın ondan var bende çook güzel. Ama biraz pahalı ama patlama korkusu yaşamıyorum güvenip