Anne888 Kızlar bebeğim 1 ay 27 günlük bebeğime kitap alışkanlığı kazandırmak istiyorum incelemesini falan istiyorum geç mi kaldım sizce ? Suan sadece siyah beyaz kartlarımız var onları inceliyoruz inşallah geç kalmamışımdırr bazıları doğdugu andan itibaren kitap okudum falan diyor da
Koala06 Anne888 Bence erken kuzum geç değil. Tabi şuan alışkanlık kazanması açısından ona birşeyleri kitap ile anlatıp gösterebilirsin şuan zaten pek dikkatini çekmez
Ardenikooo Anne888 kız daha 1 aylık bebeğe ne kitabı çocuk daha etrafının farkında değil benim 9 aylık 2 3 aydır tam anlamıyla dikkatini cekiyo oyalaniyo ondan önce bakar hemen atardı çünkü anlamiyodu.😂 Sen acele etme herşeyin zamanı geliyo zeka kartlarindan al onları göster onların belli ay aralıklarıda var 🌺
Boncuk63 Anne888 3.5 aylık bebeğimle henüz yeni başladık kitaplara ben okuyorum oda uykuya dalarken beni dinliyor bazen resimlerini gösteriyorum kartlarını da henüz yeni yeni algılamaya başladı 😊
Hygge Anne888 Bence geç kalmamışsınızdır. Bir aylıkken benim aklıma kitap falan gelmiyordu vallahi 😂 4 aylıkkken falan biraz çevresinin farkına varmaya başlıyor zaten 🥰
Periii13 Valla doğduğu andan itibaren yapabildiğim tek şey beslemek, altını temizlemek, uyutmak. Kitaba sıra gelmedi 😂
Hbbknk Ben 40 çıktıktan sonra okumayan başladım ama kendim okumadım sadece yaNına uzandım onun görebileceği mesafe ve açıya getirdim kitabından sayfalarını inceledi daha sonra ki süreçlerde tepki vermeye başladı erken daha algılamaz görmez vs diyenler oldu yanlarında okuduğumda şaşkınlıkla izlediler başlamanızı tavsiye ederim şuan ben okurken sesler çıkartıyor çırpınıyor 4 ay 11 günlük
Heyecandorukta Anne888 oglum 7 aylik hala kitabi sadece agzina alip dis kasiyor. Siz duzenli okuyun ama ilgi alanina girmesi icin daha cooook erken
Bao Anne888 geç kalmadınız. Şu an başlamak için en doğru zaman. 4 aya kadar siyah beyazları gösterin. Sonra renkliye geçin. 3 aydan sonra resimli hikaye kitapları alın ona okuyun ve resimleri gösterin. Bu arada zeka kartlarını sadece göstermeyin. Aynı zamanda anlatın orda ne olduğunu. Bunlar hem zeka hem de dil gelişimi için çok kıymetli.