Zamanlagelen evt doğru diyorsnzda düzen olmasada bir düzen oluşmuştu 9:30 10 a doğru gece yatıyrz sabahta 10 gbi uyanıırdk kendi beşiğinde ystıyr bende koltukta aynı odadyz sabah 8 gbi faln uyandğnda yanına alırdm biraz emer 10 kadr biraz daha . İlk 4,5 ay zordu geceleri uyumuyorduağlıyordu bağırıyrdu son zaönkrda ayakta gezinicekmşz hiçbr şekilde uyutamıordm biraz düzelmişti çok olmasada düzenmz vardı kendmze göre. Sünnet olduk 4. Ay sonu ameliyatla berabr onu atlattım uykusunu etkilemedi derkn 5. Ay aşımızı olduk o ateş yaptı birazck yanımda yattı bir gece o gğn bugündr yanında yatmak istyr 2 haftya yakıbdr yatıor hafi emsin uyusun ara ara onada razıyım ama bazen benm uykumudq bölğyr uyanıor çünkü iki gündür yanındn kalkıp wc ye bile gidemiyorum tam daldı diyorum kalkıyorum hemn ağlamaya . Ve eşimde vardiyalı çalışıor benm o olmasada brbek 10 da uyudu deyip hemn yatamıorm zaten benm kendmnde uyku problemi var 🥺 bi süre sonra benm uykudakaöıyor ben tam uykuya dalıorum o uyanıor böyle zor bir süreç bilmiyrm nasıl düzene koyacağm hadi uykusuzlğa dayanıormda birde üstüne başağrısı eklennce arada böyle zorlannca insan yazıpr 😬 dert söyletrmş derkr de 🤨😌😞😒