zeyzey77 Brsnysr Bazi kişiler 3 ay diyor. Bir doktora sordum üzerinde ki son kullanma tarihine kadar kullanılır ilacı atıp ziyan etmeyin dedi
Baldantatli Brsnysr Kullanimdan en fazla 2 hafta sonra kullanilmiyor etkisi azaliyor kuzenim hemsire o oyle dedi ben o yuzden hep evde bir sifir kutu tutarım
zeyzey77 Med Yani bence de en az 6 ay olmalı. Sanki durmadan çocuğa ilaç mı veriyoruz? Kısa süreli kullanim olacaksa şişe neden büyük bana saçma geliyor
Sarikuzumalp Brsnysr 2 ay sonrasında etkisi azalıyor diye duymuştum. Ama üzerinde bi son kullanma tarihi var. E calpol ü açtıktan sonra da 2 ayda zaten 1 yada 2 kere kullanıyoruz yazık oluyor. Eşimin arkadaşı eczacı sormuştu ona oda ben son kullanma tarihine kadar kullanıyorum çok saçma sürekli almak etkisini falan da kaybetmez zaten kaybetse kısa tarih koyarlardı demiş 🤷♀️
Brsnysr Kızım bugün menengok asisi oldu oradaki hemşire yeni calpol al öbürünü at deyince şaşırdım 2 ay önce açtık 2 defa kullandık zati sormak istedim sizler napionuz diye
ikizlerinannesi2985 Brsnysr son kullanım tarihine kadar dedi doktorumuz. Bazı doktorlar açıldıktan 2 ay sonra etkisini kaybediyor vs onu sordum, yok öyle bişey. Koca şişe 2 ayda nasıl bitsin, boşuna mı son kullanma tarihi yazıyor dedi
Brsnysr ikizlerinannesi2985 ya bencede o zaman her ateş vs de calpol yedeği olması lazım sabah akşam icilmiyo ki sonuçta
ikizlerinannesi2985 Brsnysr aynen öyle. Ben 1 senedir kullanıyorum. Dün ateşi vardı cocukların, kullandım, anında düştü. demek ki etkisi kaybolmamış😀
Brsnysr ikizlerinannesi2985 aşıdan gelince bende verdim valla buraya yazana kdr çok ağlayınca bekleyemedim
ikizlerinannesi2985 Brsnysr benimkiler de menenjitten dolayı ateşleri çıktı. Doktor uyarmıştı zaten. Tedbir olarak ver demişti. 2 defa verdim, çok şükür düşürdü