Elif125 Merhaba kızlar. 15 günlük oğlum gece beslenmelerinde genelde burundan gelecek şekilde kusuyor çok fazla emdiği için mi bilemiyorum sebebi yada karşılaşan var mı bu durumla ? yarin hemşiremiz ile görüşeceğim olmaz ise hafta içi doktora götüreceğim .
Mirac_21032019 Elif125 bizde oyleyiz cnm reflüyüz bakalim ar mamaya gectim sanki etkili oldu 1 gun oldu daha yarin daha iyi anlicam
Elif125 Mirac_21032019 mama aptamilmi kullanıyorsunuz 15 günlük henüz pek de vermek istemiyorum ben açıkçası 😒
Nihankuzey Elif125 sütun yetiyosa kusuyo diye mama verme benim oglumda grce gündüz kusuyo anne sütüne devam ama
Mirac_21032019 Elif125 biz mama meme seklinde gidiyoruz benim oglum doymadi sütümle mecbur mama takviyesjde yaptik
Elif125 Nihankuzey sütüm yetiyor şuan hastanedeyiz dayanamadım acile geldik sarılık başlangıcı vardı bacaklara inmiş yüksek çıkarsa yatıracaklarını söylediler dua edin lütfen 😒 kan aldılar çok ağladı
Babe Elif125 gecmis olsun canim biz de bebegim 5 gunlukken 15.7 degerle 1 gece yatmistik hemencik geciverdi sariligi Allah sifa versin insallah yavrucuguna🙏
Nihankuzey Elif125 ayy Allah yardimcin olsun sifa versin üzülme sen güçlü ol her bebekte oluyo sarılık canim haber ver burdan lutfwn dualarim seninle
Elif125 Nihankuzey eve çıktık gece 4 de hastaneye yatıracak kadar yüksek olmadığını ancak idrwr kültüründen takip edeceklerini söylediler sonda tak çıkar mahvoldu çocuğum ne kadar acımasız doktorlar var hastaneye düşenin Aşlah yardımcısı olsun