MyEternalLoveNoyann Arkadaşlar 18gunluk bebeğim var devamlı emmek istiyor iki göğsümude en az 15er dk emiyor yarım saat geçmeden bidaha istiyor sutumunde yeterli olduğunu düşünüyorum çünkü 15er dk lik sagimlarda iki göğsünden 60ml falan süt çıkıyor en az bazen doymuyor deyip emzirme arkasına mama takviyeside yapıyorum doktorum öyle demişti sariliktan kuveze yattigimizda. Sizce normalmi devamlı emmek istemesi doymuyormu yoksa beni ostedigi için mi anlamıyorum midesimi çok gelişti yoksa çünkü sariliktan sonra beslenmesine baya fazla yüklendim sanırım düşsün diye. Kafamda bı sürü soru
Sahraligunler MyEternalLoveNoyann bebekler her zaman açıktığı için emmez yada doymadigi için daha çok minicik sizin kokunuza ihtiyacı var sarılın kucağıniza alın minik seslerle konuşun onunla göğsünüze uzatın sırtını sivazlayin sürekli sık aralıklarla meme verirseniz gazlanir . Tok olduguna eminseniz vakit geçirin size ihtiyacı vardır 🌼
MyEternalLoveNoyann Sahraligunler deniyorum o şekilde kucağıma alıp seviyorum konuşuyorum daha yeni emdi emzirmeyim diye ama susmuyor ağlıyor devamlı yalaniyor meme istiyor çok tecrubesizim ya napacagimi sasiriyorum bazen🤦😔
Naciyeylmz MyEternalLoveNoyann benimde o sıkıntım var cnm gaz damlası kullandın mi ve gaz yapan yiyeceklerden uzak dur cnn
Neslihan-28 Günlük çişşi bez sayısını talip edin.Dolu dolu 4-5 çişli bez alıyorsanız doyuyor demektir.
MyEternalLoveNoyann Neslihan-28 evet yapıyor hem büyük hem küçük mutlaka her degistirisimde yapmış oluyor
MyEternalLoveNoyann Naciyeylmz gaz damlası kullanmadım öğle arası bitince arayacağım bı doktorunu bakalım verirse kullancam. Valla o kadar dikkat ediyorum ki yememe içmeme gaz yapacak hicbiseyi yiyip içmiyorum ebemiz havalar soğuduğu için oluyodur dedi ama bilmiyorum valla mahfolduk ya uyku yüzü görmüyoruz
mom726272 MyEternalLoveNoyann ben bir ineğim ben bir ineğim diye bir şarkı var 😂 onu söylüyorum ben evde
Redpepper Gel sarılalım 🙄 benimki de aynı, gaz sancısı da var sinirleniyor emerken. Göğüsler isyanda, çözüm bulan varsa bekliyorum