tutku009 13 aylik kiz bebegim hala yurumuyor anneler ama dikelip duruyor daha yurumuyor mu diyenler sinirimi bozmaya basladi sizcede bir sorun oldugunu dusunup doktora gotirsem mi
1lina1anne tutku009 hayir gitmeyin bence benim kizimda 14.ayinda yurudu 16.aya kadar bekleyin ki zaten ayakta duruyomus
Balkupum2505 tutku009 hic kulak asma cnm 14 aylikken yurumeye basladi suan 16 ayligiz halâ tam dengeli yürüyemiyo. Dikeliyomusta zaten yakin zamanda yurur merak etme
acimavi tutku009 yaklaşık 15 aylık, canı isterse 7-8 adım atıyor, canı istemezse asla ayağa bile kalkmıyor. Elalemin işi gücü yok anca bebekler neyi yapmış neyi yapmamış diye sorguluyorlar. Siz yürümeye teşvik edin ama daha zamanı var demekki
Asl90 tutku009 13 aylık oğlum hala yürümüyor aynı tepkiler banada geliyor ama takılmıyorum zekiler geç yürür diyip gülüp geçiyorum 😂 tutunup kalkmayada hala cesaret edemiyor sadece koltuk kenarına koyduğumda yan yan yürüyor o kadar emeklemeyi geç yaptı 20 gündür falan emekliyor biraz garantici benim oğlan cesaret lazım bakalım az kaldı gibi hissediyorum