Sevdaeymen Deletedmom0001 magnet yaptırdim ogluma ıspanakli pasta kap kek sigaraböregi pagca tatli tuzlu kurabiyeler irmik tatlisi gıda boyali yapfak sarmasi muzlu pasta yaptim cokta güzel olmuştu canm.🤗
omer12 Deletedmom0001 ben tesbih aldim kutuda kokulu tesbih. Birde lokum kutusu alip icine lokum koyup ondam dagittim. Masayida hediyeliklerle. Seker marshmelov vr cicekler susledim. Mevlidimvar.com dan 1 liraya aldim kutulu tesbih
Alazcns Deletedmom0001 her mevlid de yasin ve tesbih dağıtılıyor farklı olsun diye aryanın lokum dunyasindan külahta beze ve cup cake li lokum yaptirdim. Ozmur concepten oğlumun fotoğrafıyla çikolata. Hayaltasarimm45 den de ayakli ve arabalı kokulu taş yaptırdım. Gitti gidiyordan lokum kutusu aldim içine güllü lokum koydum. Pilav tavuk yaprak sarma tatli börek ve ayran yaptik. Her gelene de lohusa şerbeti ve seker ikram ettim🌼 çocuklar için de şirinler marşmelov aldim
Deletedmom0001 Sevdaeymen nasıl magnet yaptırdın canım ve nereden yaptırdın ben yasin tesbih dağıtmayı düşünüyorum ama
Deletedmom0001 symayusuf NeslihanBusra Sevdaeymen Evet n 11 den bakabilirim Instagram da yasinli set gördüm ama güvenilir sitelerden bende böyle birşey yapmayi düşünüyorum sizce nasıl https://www.mevlidimvar.com/Mevlut-Paketi-423?gclid=Cj0KCQjwt_nmBRD0ARIsAJYs6o05F8fiAAAPQVAj1j2PiC_gOX_4xIbIfCdWUkCoz0nAZQAXZAM_cCAaAkjdEALw_wcB
symayusuf Deletedmom0001 bende geçenlerde yaptım yasin tesbih yaptırmıştım n11. Comdan bakabilirsiniz her fiyata var ve güvenilir bence bu tarz çoğu şeyi oradan sipariş verdim sorun olduğunda ödemeyi durdurabiliyorsunuz mecbur sizinle ilgilenmek zorunda kalıyorlar 😊😊
Sevdaeymen Deletedmom0001 instagramdan yaptırdım çok güzel oldu oglumun resmini pastırdım yaninada ayetel kürsi yazdirdim fiyatta uygun 1 tl canm tavsiye ederim😊👍
Psikolog Biz Mevlide Hediyelik olarak oda kokulari yaptirdik ve cok begenildi. Dekora uygun renkte pasta, cakepop, cupcake ve kurabiye yaptirdik. Yemek olarakta vbi Catering sirketiyle anlastik herseyiyle onlar ilgilendi ve bizim kafa rahatti
Deletedmom47 Deletedmom0001 Ben 555 mika kutuda kurdele detaylı üst kısmı tesbih dağıttım .40-50 arası kaldı elimde 4 liradan aldım .2 liradan kaç adet istiyorsan verebilirim 🥰.
Deletedmom47 Deletedmom0001 Masa hazırlamıştım birde görsel olarak şamdan ,vazo ,mumluk ,şekerlik vs güzel bi runner felan masa süsleyebilirsin yanı yaptığın hediyelikleri ortaya koyarsın .Forograf çekilmelik çok şık oluyor 🥰
Ballilokmaayse Deletedmom0001 ben instagramdan eminönü pazarı diye binsiteden magnet yaptırdım.üstünde ayetel kürsi duası var .hacı şeriften lokum aldım çikolata yaptırdım.gülsuyu dağıttım küçük.ikram olarak da lohusa şerbeti nohutlu tavuklu pilav ve revani dağıttım.
Zlhbrknt Deletedmom0001 ben şöyle düşündüm magnet alsam illaki kayboluyor veya atıyorlar param çöpe gitsin istemedim 😂bari düzgün bişe alayım da Mevlüt sonuçta sevap olsun dedim Yasin ve tesbih yaptırdım masa da ise E harfi pasta yaptım kendin herkes hazır sandı hatta şu yeni çıkanlar varya üstünde çiçek ve makaron koyuyorlar çok hoş oldu annem de sarma dolma börek vs.. şeyler yaptı duvar süslemesi de zincir aparatı ile parlak balonlar aldık altına da karton çicekelr yaptım süper oldu ☺️ Tabi renklerini oğlumun ve benim kıyafetime göre su yeşili kırmızı yaptım bu kadarrrrrrr 😍♥️ Size de kolay gelsin
Merve_kozz Deletedmom0001 ben dantelli havlu ile esmaül hüsna kartelası dağıttım hediyelik. İlk olarak misafirlere kolonya lohusa serbeti ve lokum tuttuk daha sonra bir açma bir cevizli lokum birde meyve suyu dağıttık :) masamda böyleydi :) https://www.instagram.com/p/BwPffEBnuVl/?igshid=lel0ir3ret21
Esracim Deletedmom0001 Allah kabul etsin şimdiden canım. Eşim kasaba lahmacun içi yaptırdı fırında pisirdik. Kadayıflı baklava yaptım. Onun dışında hediyelik hafız boy kuran tesbih dağıttım. İkramlik lokum aldım birde gül kolonyasi