yellowmom8 Kızlar bebeğim bı kaç gündür saçlarını yoluyor dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama nafile takmış kafayı eli saclarinda bu durumda olan varmı ne yapmam gerekir saç kalmicak başında 😟
Busrasy yellowmom8 Bebeğiniz ne kadarlık ve saçlarını gerçekten oluyormu yoksa kaşıma durumu olabilirmi
MasalMavi yellowmom8 canım benim kızımda bi dönem yaptı doktora sorduğumda kulak kaşıntısı olabilir dedi yatarak emziriyosan arada saçını çektiği kulağını kaşı yada saçını
Uykulu_anne0 yellowmom8 hem de ilk doğduğu günden beri 😄 zaten saç yok olanıda bitirecek diye korkuyorum 😰
yellowmom8 Balannesi elini çekip kızıyor gibi yapıyorum daha çok yapıyor 😟 dikkatini dagitmya çalışıyorum bende
belinaybeyza yellowmom8 saci degilde o kulagi kasinyodur kac aylik dis cikaryo olabilir benm kizda suan oyle 2 dis cikardi smdi ustekiler cikiyor
AlyaAda yellowmom8 sinirli bir bebek demek ki rahatsızlığını dile getiriyor bizimkinde dişler kaşınmaya başladı başlayalı saçları yoluyor
Uykulu_anne0 yellowmom8 doktoruna sordum daha şimdiden mi eyvah dedi 😅 valla büyüyünce kök söktürecek herhalde 🤯