Tgcznp Sivas’ta olan anneler hastayım randevu almak için bakıyorum her yer en az bir ay sonraya gün veriyor neden böyle bu sağlık sıkıntısı bilgisi olan varmı ne numune ne ssk nede unide randevu alamıyorum KBB gideceğim bölümde bıktım gerçekten ultrason desen iki ay sonraya gün veriyor her yermi aynı yaa
Teemo07 Tgcznp ben de Ankarada zor yer buldum gittim randevular çakılı ama hastaneler boş anlamadım. Diyorum acaba pandemiden dolayı sistemden mi randevuları kapatıyorlar.
Ssedaa Tgcznp maalesef ki burda da torpil var personel tanıdığınz varsa ona söyleyin alır ama bazı bölümlere onlarda alamıyor.
Tgcznp Teemo07 galiba doktorlar sınırlı sayıda hasta alıyor bende gittiğimde boş oturuyor oluyorlar muayene edin diye rica ediyorum kabul etmiyorlar
Teemo07 Tgcznp yani çok anlamsız. Sağlık sektörü bu. İnsanlar hasta olmasa ne işleri var hastanede. Sonuçta artık kısıtlama yok. Otobüsler tam kapasite, oteller tam kapasite,okullar, Özel hastaneler bile tam kapasite çalışıyor..
Tgcznp Teemo07 aynen şuan hastayım acile gittim randevuya kalsam üç hafta beklicem yada özele gidicem. özel hastanelerin ekmeğine yağ sürmek resmen