Asafinkardesi Bebeğim dün çok huysuzdu yarın 1 aylık olacak yüzünde kafasında ve boynunn arkasında hep kızarıklık var kulağının arkasında da var dün çok agliyirduyhic uyumadı akşam 8 e kadar sizce süt alerjisi mi bunun belirtileri neler
Mavis_00 Asafinkardesi süt alerjisinde kusma olur gaitasında kan olur yüzünde kabarıklık olur kardeşim sizde var mı huysuzluk belki ağrısı felan vardır ondn olabilir
TheBaby Asafinkardesi Hayır değil. Yanlış teşhis koyulmuş bu durumdan çok çekmiş tecrübeli bir anne olarak söylüyorum. Bu belirtiler yetersiz. Alerji konusunda uzman olmayan bir doktora götürdüğünüz anda size koyacağı teşhis süt alerjisi. Önüne gelene bunu söylüyorlar. Burda bir çok anneyi uyardım başımdan geçenleri anlattım. Yeni bir doktora gittiklerinde onlarada yanlış teşhis koyulduğunu anladılar. Boşu boşuna hep bebeklere hemde annelere eziyet ediyorlar. 6.aydan önce kesinlikle alerji tahlili yapılamıyor. Bilginiz olsun.
Asafinkardesi Mavis_00 Aşırı huysuz bazen dün yüzü çok kabarmisti sıcak falan değildi bu sabah aklıma süt alerjisi geldi kusma oluyor ama yoğun değil o kadar
ozlemmtuncay Foto çekip atar misin bi bide sadece bu belirtilerle belli olmuyor benim bebeğimin kakasında kahverengi mukus oluyordu yüzü egzama gibi kıpkırı oluyordu gürültülü kaka yapıyordu
Asafinkardesi ozlemmtuncay Bebeğimin yüzü kabarıkti hep ama bu sabah onlar yok bazej çok yoğun kabarık bazen Yok bugün kızarıklılar var sadece sönmüşler gürültülü kaka yapar benimki de
Asafinkardesi TheBaby Cok teşekkür ederim bilgi için yarın doktora götüreceğim zaten aylık kontrolü var söylerim bu şikayetleri ona göre bir yol cizeriz