Esraeymen2021 Merhaba anneler 4aylik bebeğim var lansinoh PP sini kullaniyorum ama cam a geçmek istiyorum kaçıncı ayda cama geçilir acaba yada geçmek gereklimi ? Bide biberon temizligini nasıl yapıyorsunuz ?
bir_melek_annesi Esraeymen2021 Kesinlikle aventin biberonunu tavsiye ederim çok biberon kullandım ama en iyisi bu içerken akıtmıyor diğer cam biberonlar çok kirleniyo ama bu biberon onlar gibi kir bırakmıyo. Birde kırılacak gibi değil önceki kullandıklarım hemen kırılıyodu iyiki almışım Biberon temizleme fırçası ve deterjanı var onları kullanabilirsin
elcn4139 Esraeymen2021 dogudgundan beri avent cam buberon kullaniyorum. onun bi zamani yok cam daha kaliteli ve saglikli zaten
Deleted12 Esraeymen2021 ben 7m ayinda biberon vermeye başladım beni emmeyi kesince. Ben hep cam biberon verdim plastik olanları sağlıklı bulmuyorum. Chicco kullanıyorum. Nuk da güzel diye aldım ama oğlum alamadı. Bence nukun kolik bebekler için olan cam biberonunu al ben çok sevdim ama tabi ucunu tutar mi bilemem.
Esraeymen2021 bir_melek_annesi bende avent e geçmek ictiyorum oğlum bunda icemiyor gibi bı korku başladı o yüzden sormak istedim almışken cam kullanmak istiyorum artık
ED2020 bir_melek_annesi Philips in biberonunu kullanıyoruz 18 aydır aynı hiç değiştirmedik. Nasıl aklımıza gelmedi daha büyük ağızlısını almak garibimin dişleri yamuk. Siz hiç 1,2,3 numara diye gittiniz mi
Esraeymen2021 nurelem anladım bakiyim fiyatlarına ben her ictiginde kaynarsuya basıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum sonra yıkıyorum gerekli mi kaynarsu bı bilgim yok
nurelem Esraeymen2021 canım bakteri cabuk ürer o yüzden 5 dkkada olsa kaynatmanı öneririm sonra durulamanı önermem çünkü duruladıkca özellikle çeşme sularından yine mikrop geçiyor bu defa da kaynatmanın bi anlamı kalmıyor. İmkânın varsa eğer sterilizatör almanı kesinlikle öneririm
Mommqueen Esraeymen2021 kızımda 7 aylık gectık oğlumada ilk 3 ay normal avent kullandık doymadgı için biberonu büyütmek gerekıyordu bende şimdi cam kullanıyorum kızımdan kalanları tekrar almak istemedm plastık büyük sorunda yaşamadım hiç
biradamavisi Esraeymen2021 yani cam ya da pp bu sizin tercihiniz? Biz doğduğundan beri cam kullanıyoruz lansinoh un.
zeyzey77 Esraeymen2021 Cam ilk doğduğu zamanlarda iyi oluyor. Ağır gelir artık cam biberonlar bir de büyüdükleri zaman cam biberonu atıp kırıyorlar
Esraeymen2021 nurelem her biberonla süt veya mama verdikten sonra kaynamis sıcak suyun içinne atıyorum bekliyor 5dk sonra çıkartıyorum ama tekrar kaynamış suda durluyorum bazılarını başak burcuyum içim rahat etmiyor ama en kısa zaman da aldıracam