Bilgegamze Kizlar bebeginizin ayı ve bas cevresi nedir. Benimki 5 aylik 42 cm doktro normal dese de yaşıtı bebeklere bakiyorum kafalari dahabuyuk geliyor gözüme benim kiz ufak sanki
Tugce Bilgegamze benim bebeğim 2 aylık, başı yenidoğan bebekle aynı fakat benim ve hatta annemin de kafamız, yüzümüz vücudumuza göre miniktir. Normal sınırlar içerisinde bu durum genetik. Önemli olan düzenli ve olması gereken kadar artış göstermesi
TheLatte Bilgegamze baş cevresi kaç doğdu ? Benim oğlum 26 aylık 48 cm bas cevresi . Bana normal gibi geldi .
Birprensesannesiii3850 4 aylikken 43 tü 6 aylik olucaz bilmiyorum şuan. Doktor sıkıntı yok diyorsa kötü düsünmeyin..
Esranurrr Benim kızım 3 aylık bıngıldak da kapandı kapanacak 40 cm . Ayda 1 cm büyüdüğünü düşünürsek normal gibi . Doktorunuz ölçerken ölçüde bi sorun görseydi söylerdi diye düşünüyorum.
Esranurrr Bilgegamze ben ilk aylarda çok tedirgindim ölçüsü küçük geliyodu . Normal bi doktora götürdüm oda bana minyon olucak ölçüsünde bi sıkıntısı yok demişti . Canınızı sıkmayın . Ben paranoyak oldum bu ölçüler yüzünden bide üstüne bıngıldk kapandı 🤦🏻♀️
Bilgegamze Esranurrr kac aylıkken kapandi bingildagi. Bizimkide küçük baya ama 3 aydan sonra bas çevresi duzenli kontrol şartıyla tabi kapanması sıkıntı degil diyo doktorlar 18 aydan sonra kapanmazsa d vitamini eksikligi dusunulurmus
Esranurrr Bilgegamze doğduğundan beri küçük diyolardı iki gün öncede 3 aylık kontrolümüz vardı orda doktor söyledi . Her ay ölçüm yapıcaz şuan ölçüsü normal ayın 2 sinde tekrar ölçücez . D vitaminine devam dedi . İnşallah bi sıkıntımız olmaz