annelikhalii Bebeklerinizi gunduz uykusuna yatiyormusunuz ben yatıyorum 2 saat uyuyor ama halim harap şu saat oldu daha salliyorum
Tuba annelikhalii benim oğlum 23 aylıkken gündüz uykusunu kestiydi sonra kreşe başlayınca gündüzleri yine uyumaya başladı fakat 21 aylıkken uyurken bile en fazla 1 saat uyuyordu gündüzleri. Kaçta uyutuyorsunuz gündüzleri?
Oyku123 annelikhalii 20 aylik kizim bazen gunduz uykusu yapiyor bazen yapmiyor . Bugun yaptı ve suan uyusun diye gözünün icine bakiyorum hic uykusu yok
umutefe0601 annelikhalii 12 den aşağı uyumazdı 3 gündür 10 buçuk gibi uyuyor sabah 9-10 gibi uyanıyor öğlen bir kere uykuya yatıyor sadece eskiden iki kere uyurdu o yüzden hep geç yatardı 😊
annelikhalii Tuba 11 gibi kalkıyor 2 gündür bu yüzden 4 gibi yatıyorum 6da kalkıyor 2 gün oncesinde 9 gibi kalkiyordu 2 de yatıyordu gece 12 bucuk gibi sallayinca uyuyordu
Tuba annelikhalii bu saatlerde olunca geç uyuması gayet normal😊 sabah erken kaldırın en geç 8 gibi ve öğlen 12-13 gibi yatırın sonra akşam 8-9 arası yatar. 1-2 gün zorlanır sonra alışır. Onun için de en sağlıklısı erken uyuyup erken kalkması💙
annelikhalii Oyku123 benimkide yeni uyudu şükür darısı başınıza çok zor oldu 1 saat salladım ayaklarim ters döndü resmen