Momys_-girl Merhaba anneler. Yarın şok a mama sandalyesi gelecek sanırım. Daha once A101 bim ya da şok tan bu mama sanfalyesini alıp da kullanan var mı?
Emirin_Annesiii Momys_-girl ben aldım gayet kullanılısli çok memnunum. İyiki diğerlerine gidip o kadar para saymamısım malum bazılarının fiyatları bı besikle eş değer olmuş nerdeyse 😁
Anneliko Momys_-girl çok uygun bugün gördüm 60 TL miydi 70 miydi onun gibi bişey hem kullanışlı Hem uygun
Momys_-girl Emirin_Annesiii doğru diyorsunuz. Yorumlara baktığımda sandalyenin ayakları oynuyor diyorlar sağlam deyilmiş oyle mi
Deletedmom5284 Ben aldım annemin evine ve iş yerime ama hiç sağlam birşey değil iki dk yalnız bırakmaya gelmez, iki kere beyin üstü çakılıyordu çocuğum bana bir ders oldu, sadece yemek yerken bindiriyorum bir dk ayrılmıyorum yanından
Momys_-girl Deletedmom5284 evet doğru sağlam değilmiş ama memnun olanlar da var geneli memnun değil 🤷♂️
Momys_-girl Cheddar kullanışlı değil galiba internette ki yorumlar da kötü. Sallanıyor falan diyorlar
Miniginannesiiii Momys_-girl hayır kızım kendi basamağına basarak çıkıyor ve devrilmiyor sen düşün artık 4 yaşına giricek bu arada kızım
Deletedmom5284 Momys_-girl Ben içinde uzun uzun aktivite yaptırdığım için, içine oturtup evimin işini gücünü yaptığım için eve sağlam bir şey aldım, sadece yemek yedireceğim diyorsanız alabilirsin bence