Beyziikoo Miniminimini Tog derecesi ne demek? Her tulumda var mı bu kızıma tulum alacağım da bu konuda bilgim yok.
[silindi] Miniminimini Evinizin sıcaklığına göre ayarlayabilirsiniz. 22-24 derece gibiyse içine tek zıbın yeterli olacaktır. Daha soğuksa uzun kollu body ve alt pijama üzerine tulum giydirebilirsiniz 🌸
Birsenkerim Miniminimini düşükmüş derecesi ben kısa kollu zıbın onun üzene uzun kollu zıbın onun üzerine tulum giydiriyorum
Miniminimini Beyziikoo tog derecesi sıcaklık derecesi tulumu ona göre evin ışığına göre alıyorsun yatarken giydirmek icin
SevcanEbrar Beyziikoo sıcaklık derecesi bir nevi battaniye yerine geçiyor tog değerli tulumlar üstünü örtmene gerek kalmıyor.
Miniminimini Zynp26- tog derecesi sıcaklık derecesi tulumu ona göre evin ışığına göre alıyorsun yatarken giydirmek icin
Miniminimini Beyziikoo tog derecesi sıcaklık derecesi tulumu ona göre evin ışığına göre alıyorsun yatarken giydirmek icin
SevcanEbrar Miniminimini ayy benim minnoştan :) evim 22-23 derece arasında içine zıbın giydirmek yetiyor. Göğsüne bakarsın soğuksa bir tık daha kalın giydirirsin.
Beyziikoo SevcanEbrar Yarın civilden alacaktım valla ne güzel denk geldi. Hangi değeri almam gerekiyor? Önerdiğiniz bir şey var mı?
SevcanEbrar Beyziikoo bu havalar için 1.7 tog yeterli oluyor ama hava soğudukça 2.5 daha kalın olduğu için daha iyi. 1.7 alıp hava daha çok soğuduğunda içine uzun kollu bir body giydirip öylede kullanabilirsiniz.
Miniminimini SevcanEbrar simdi atlet Bez diyorlar kalın tulumlarin altına simdi daha ince 1.7 giydiririm altına pijama mi giydirip oyle.mi tulum orayı anlamadim
SevcanEbrar Miniminimini şuanki havaya göre en incelerden birşey giydirebilirsin hava soğudukça uzun body ve pijama takımıyla desteklersin.
Miniminimini SevcanEbrar ince bir uzun kollu bluz ve tayt var ince olur heralde bir de dygmeli pijama almıştım o da ince
Beyziikoo SevcanEbrar Giydiririm muhakkak zaten ısıtıcı yakıyoruz zıbın giydirsem yeter sanırım 😊 Külotlu çoraba gerek var mı?