Alisyamm Kızlar kızım 22 aylık burnu çok tıkalı tuzlu su burun damlası burun aspiratörü herşeyi denedim açılmıyor bir fikri olan varsa yardımcı olabilir misiniz
Meva2206 Alisyamm kabuğunu soymadan soğanı ikiye kesin. Yarısına karanfil batırın 5-6 tane gece yatmadan başucuna koyun çok işe yarıyor
Tugba41 Alisyamm hiç bir çaresi yok canı isteyince tıkanıyor isteyince açılıyor serum fizyolojik le temizliyorum yine tıkalı temizlemiyorum bi bakmışım açılmış hepte uyku zamanı tıkanıyor uykular haram oldu bizde perişan Allahim çocuklar hasta olmasın aminnn
Ayse_oyku Alisyamm en basiti buz koklatmak yani soğuk buhar şişeni mukozanın şişliğini hemen alır canım
pamukanneee tekgamzelimm buhar makinası varsa tabi daha iyi oluyor da yoksada sıcak su kaynatıp onun buharını bebeğe dgru veriodum baya faydalı olmuştu bize hatta içine nane Falnda atıyrm ben banyodada sıcak suyla buhar yapıyrm iyice öyle
tekgamzelimm pamukanneee kuvete suyu doldursam da olur dimi, kızım iki gündür grip fena burnu tıkalı asla izin vermiyo temizletmeye şaşırdım kaldım gerçekten de
Alisyamm Tugba41 Amin amin eşime diyorum gel bak burnu tıkalı gece rahat uyuyamaz ağlar diyor bir dk ağlasın gece rahat uyucak yani bende istemem ağlamasını ama basıl tıkalı burunla uyutayım İçim rahat etmiyor
Tugba41 Alisyamm oyle malesef yaa gerçekten çok zor bende bu tıkanıklık sürecinde sallamaya alıştırdım şimdi tekrar yatağına alışması için uğraşıyorum bütün düzenleri bozuluyor hasta olunca allahim beterinden korusun
Berk2020Mert2008 Ayse_oyku 14 aylık oğlum benim de grip 10 dk da bir uyanıyor burnu tıkalı bu bu bahsettiğiniz yöntem nasıl oluyor anlamadım buz kompleksi
Ayse_oyku Berk2020Mert2008 buzları bir kaba alıp baş ucuna yada uyutken bir süre burun ucuna yakın bi yere koyuyorsunuz yani değmiyo tabi buz eridikçe soğuk buharı soluyacak buzluğu açtığımızda çıkan soğuk buhar gibi