balarisi_2019 28 Ekim’de 2 yaş olacak kuzum😍her komutu alıyor, çocuklarla oynamayı çok seviyor ama baba kelimesinden bir gram ilerleyemedik. 2 yaştan sonra açılan çocuklar var mı ?
Hasan_htcferht balarisi_2019 evet belli başlı kelimeleri söylüyorlar bnm oğlumda 2 yaşında öyleydi sonra konuşması hızlı açıldı şuan 2 buçuk yaşında çok güzel konuşuyor cümle kuruyor.
Merve balarisi_2019 benim kızım da oyun grubuna başladı başlayalı kelimeleri arttı. Akran görmeden büyüdü çünkü 25 aylıkken başladık oyun grubuna 26 aylık şuan 😇
Ekim19 balarisi_2019 31 ekimde bizde 2 yaşına giricez ama maalesef bizim de kelime sayimiz az , herkes bi anda oluyor diyor bakalim beklemedeyim . Oyun grubuna bende yazirdim daha bi etkisi olmadi yeni basladik o yüzden sanırım
Defneninannesie Yusufurazsibel benımkıde gel pısı al dıyor ☹️arada bılınıcsız bence dede dıyor ama dedıklerımıxı anlıyor cocuk psikıyatrısınr goturcem bakalım bı 🤷🏼
Bereninannesi_ Birden konuşmaya cümle kurmaya başlıyorlar üzülmeyin. Sohbet edin bol bol cevap vermeselerde anlıyorlar konuşmaya başlayınca sizin söylediğiniz cümleleri onlarda kullanıyorlar görüceksiniz:)
Alparslanim balarisi_2019 her bebek farkli cnm gelişimi falan oglum 19 aylik olucak anne baba dede abla abi zerrin 1.2.3 hoppa teyze tek kelimeler kuruyor ama bunları diyor
MLSVS balarisi_2019 2 eltim ve 1 görümcemin 2 yaşı geçkin bebekleri var. 3ü de konuşmuyor. Sadece biri anne baba dede meme git al diyor. O kadar. Korkmayın bence
MLSVS balarisi_2019 bir de bir arkadaşımın 2.5 yaşında oğlu var büyük insan gibi konuşuyor. Çocuktan çocuğa değişiyor, üzülmeyin
Smrenes balarisi_2019 varrr benimki 30 aydan sonra açıldı ondan önce hep tek kelimeler ya da işte baba gitti anne gitti dede gitti falan.. Şimdi baya cümle kuruyor cevap veriyor söylediklerimi tekrar ediyor falan.. Açılır yani soayalleştirin mutlaka çok faydası var..
Kalpsizim33 balarisi_2019 aaa bizimle aynı doğumlu ♥️Ne güzel benim kızım da 28 ekim doğumlu ama dili döndüğünce söylüyor ha oğlum konuşmazdı şuan 5 yaşına girecek hala konuşamadığı anlatamadığı şeyler var kızım oğluma nazaran daha erken konuşacak gibi