Neslik Merhaba annelerim Kizim 5 aylik kaşık mama vermek istiyorum anne sütü almiyor maalesef olmadigi icin.😔 Hangi mamayi gunde kac kere ve kac aylik başladiniz ?
Lilav21 Neslik hipp markasını önerdi doktorumuz.Aylarına göre var içine meyve veya pekmezle tatlandırıp veriyorum
Zaaf Bunu ben de merak ediyorum aynı durumdayız. Ek gıdaya başladınız mı? Hazır kaşık mamalar için ek gıdaya başlamış olmak gerekli mi acaba?
Edaunsar Benim kızımda 5 buçuk aylık hip markasının +4 kaşık maması var pirinçli ben onu kullanıyorum 4 buçuk aydan beri içine cici bebe koyup tatlandırıp veya meyve rendeleyip veriyorum pirinçli olduğu için biraz tatsız günde 2 veya 3 öğün veriyorum
-Yasminnn_75_ Edaunsar bebeğim şuan 4 buçuk aylık ve ek gıda olarak sadece patates püresi muz meyve yalatıyorum sizler neler yapıyosunuz ilk bebeğim ve pek anlayamıyorum tadımları hangisini versem bebeğe zararı yararı olur bilmiyorum mesela yoğurt verdiniz mi 4 buçuk aylıkken
Edaunsar -Yasminnn_75_ ben yoğurtçu 5 aylık vermiştim doktor onayı ile çorba veriyorum yumurta meyve sebze yoğurt bunları veriyorum biz 6 aylık olucaz artık yavaş yavaş çorbalarına ekmek koyuyorum
Basak2811 -Yasminnn_75_ Canım büyüklerin her dediklerine kulak asma.Bebekler ek gıdaya180 günü doldurunca geçerler aksi bir durum olmadığı takdirde birde sen sıvılardan da baslamamisin katılardan başlamjskn .Bence bir doktora danışın en azından keşke yoğurt çorba falan tadırsaydın henüz daha ek gıda için erken
Neslik Bugun kontrolumuz vardi doktorum sebze ve meyve püresi önerdi başlayabilirsiniz dedi 2 tane hipp sebze puresi aldim sonra kendim yapacam 3 gun meyve ve 3 gun sebze ver dedi degisik tatlar alsin.