Rehoo Kızlar kızım 7,5 aylık avent 0-6 ay emiyor şuanda. 6-12 arasındaki fark ne onamı geçmem lazım artık?
Thebabyy Rehoo ben 6 aydan sonra 6-12 olanına geçtim baya farkediyordu ağızina küçük gelmeye başlamıştı
Atamom16 Rehoo 10,5 aylık oğlum hala 0-6 ay olan emziği kullanıyoruz. 😄 6 18 ay aldım ama emmiyor büyük olduğu için o yüzden 0-6 devam ediyoruz biz diğerini bir türlü aldıramadık maalesef geri tükürüyor emziği büyük diye 😊
Thebabyy Atamom16 bizim de ilk aldığında zor aldı bı anda büyük geldi ay korktum bıan almiycak diye ama akşama kadar alıştı 🤭
Atamom16 Thebabyy ben aylardır deniyorum almıyor ya sürekli emzik kullanmıyor birde sadece gece uykusuna geçişte veriyorum acaba ondan mı istemiyor ki bir de gündüz sürekli vermeyi deniyim belki alışır 😄
Thebabyy Atamom16 valla şimdi zarar verme falan diyecekler ama ben bı iki kereliğe mahsus 🤭 tatlı bişeye batırıp verdim o yüzden hemen aldı 🥳
Thebabyy Atamom16 bı kereden alışmadi sonuçta ama farklı geldiği için tuttu akmak istedi sonrada bidaha vermedim zaten 🙃