Tbaltn Kızım 20 aylık iştahsız bir cocuk ve emiyor. 10 kılo yok bile . Ama hiç yerinde oturan bir çocuk değil. Sürekli oynuyor koşturuyor. Sizce zayıf bir cocuk mu ? Yoksa ben kuruntu mu yapıyorum etraftan aaa bu zayıf lafını duydugum için. 🥱🥱😢
Gamzem12_y Tbaltn önemli olan sağlıklı olması tabi ama bence emiyor diye iştahı yok ufaktan sütten kesersen iştahı açılır diye düşünüyorum oğlum 6 7 aydan başladı içmemeye ek gıda mama devam ettim 15 ayda mamayi da kestim şuan sadece uyurken süt içiyor ve gün içinde de her şeyi yiyor
Tbaltn Gamzem12_y herkes öyle söylüyor ya memeye güveniyor diye . Gece emmelerini bıraktırmakla başlamak lazım heralde ☹️
Mertf Yemeyen cocuk cok zor onu yasayan anne bilir ancak. bırak zayıf desinler sağlıklıysa hiç skntı yok memeyi bırakınca biraz daha yemek yemek isteyebilr bence canını skma ne seviosa ondan yap sık sık dene 1 kaç kaşık dahi alsa zamnla alışır
Tbaltn Mertf gerçekten cok zor . Canı ister birkase içer kimi zaman 3 5 kaşık yedırmek için uğrasıyorum. Memeyi kesinde düzelir diye umut ediyorum. 2 yaşına kadar emzireyim diyordum ama galiba erken başlamak gerekicek .