Angel_A İyi akşamlar bebeklerinizin aşılarını nerde yaptiriyorsunuz acaba hastanede yaptıran arkadaşlar varmı
Ulku_06 Angel_A Hepsini Sağlık Ocağı yani Aile Hekimliği Merkezinde yaptırdım. Pandemi dönemi özellikle hastaneler kalabalık, Aile Hekimlikleri daha sakin diye
OncedenGurme Angel_A evet İstanbul’da ama sadece aşı yapar mı bilmiyorum. Rutin aylık kontrollerine de o doktora gidiyoruz. Tüm aşılarını yapıyor. Özel aşılar ücretli sadece. Ekstra muayene ücreti ödüyoruz tabii
121312 Angel_A özel hastanede yaptrdm devlette yok diye biliyorum özelde muayene ücretli aşılar ücretsiz
F-ergullll Bizde tüm aşılarını hastanede yaptırdık ücretli olanlarıda sağlık ocaklarının yaptığınıda doktorumuz sağlık ocağına gitmeyin ben yaparım diyip hepsini kendi yapıyo sağolsun zamanı geldikçe 5 ay 1 günlüğüz 🥰
Angel_A GlahBilgiliPelit F-ergullll bana hastanenin değil sağlık ocağınin yaptığını söylediler bulamadım yapan hastane
F-ergullll Angel_A dediğim gibi yapan hastaneler var ben hiç sağlık ocağında yaptırmadım bizim doktorumuz yapıyo ücretli ve ücretsiz olanları
F-ergullll Angel_A Anadolu yakasında olsaydınız Doktorumu kesinlike tavsiye ederdim profesör kendisi ☺️