Serrateacher_67 Canım anneler merhabalar nasılsınız bebisler nasıl Kızım 8.5 aylık ve ilk dişini çıkardı haliyle süreç çok zorlu geçiyor. Siz neler yaptınız bu dönemde bana neler önerirsiniz bir yardım eli uzatın şu anneye 😭
Deletedmom84455 Serrateacher_67 9 ay doldu bir dişi çıktı şuan, bende aynı durumdayım gece uyku yok gündüz yok, ağzım yara içinde bide bişey yemiyor 😣
Busrasarelina56- Serrateacher_67 karanfil yağı denemiştim uyutmadan önce iyi geliyor ama bu gece ani uyanıp ağlamalara çözüm hala gelemedi
senamiray Serrateacher_67 bizimse bugün çıktığını öğrendim elimle hissettim sesi geliyor ama görünmüyor ne zaman gorünür elime batıyor bildiğin
Miniklerinannesi0620 Serrateacher_67 8 buçuk aylık 4 dış birden cikiyo ağlama krizleri geceleri çok zor çok calpol dış jeli ile hafifletmeye calisiyorum
Feyyyzza Serrateacher_67 hicc belirti vermeden diş çıkaran bebek yokmu ya Deletedmom84455 Busrasarelina56- senamiray Aslmra80
Serrateacher_67 senamiray Ayyy aynı biliyor musun sabah kahvaltı yaptırirken baktım kaşığı ısırıyor çay kaşığı ile bir bakayım dedim ki tak tak tak ses geliyor inanamadim bir de elimle bakayım dedim ki bildiğin dişi çıkmış bir tane alttan diğeri de yolda üst damak da aşırı kaşınıyor onlar da geliyor galiba
Deletedmom84455 Serrateacher_67 dün biraz ateşlendi her gece yatmadan önce ağrı kesici ateş düşürücü veriyorum biraz rahat uyuyor kuzum.
Busrasarelina56- Serrateacher_67 7 8 tane karanfili zeytinyağında 1 gece bekletiyorsun daha sonra kullanmaya başlıyorsun canım
Aslmra80 Serrateacher_67 calgel diş jeli öneririm birde zeytinyağlı karanfil karisimjni öneririm bunlar çok güzel ise yarıyor
Aslmra80 Feyyyzza 1 yaşında kızım bizde dışten çok sıkıntı yaşadık hala yaşıyorum azilari çıkarıyor kızım inan çok zor yani bisey yemez sürekli emme modunda sürekli ağlama modunda biz dayanamıyoruz onlar nasıl dayansın yavrucaklar
Deletedmom84455 Feyyyzza galiba yok, kulaklarını çekiyordu sürekli mız mızdı çıkmadan önce birde baktım ki diş patlamış, 1 hafta kulaklarını çekti mız mızlık yaptı 1 hafta içinde patladı.
Busrasarelina56- Feyyyzza kolay değil ya küçük bebekten diş Çıkıyor ağrır illaki bizim bile Bi diş ağrımız nasıl süründürüyor
Maviskizimm Serrateacher_67 tetagil kullanabilirsiniz içeriği temiz.ben ondan kullanmıştım kızıma çok işe yaramıştı
Serrateacher_67 Maviskizimm Evet duydum onu da kullanımını tam anlamadım ama o tozu direk ağzına mı döküyoruz? Ne kadar rahatlattı bir de canım senin kızı? Her gün kaç paket kullandın
Serrateacher_67 senamiray Ahhh ne şanslı bir annesin maşallah SüphanAllah nazar göz değmesin diyelim inşallah